Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

CF VV 1300 mah - Aspire

CF VV 1300 mah - Aspire

Dette batteri i CF serien kommer med en lang række features der både forhindrer overopladning samt kortslutning. Derudover vil LED lysene sende vigtige signaler, hvilket vil sikre en overbevisende brugervenlighed.

Læs mere...

Rød

Online pris!

DKK 219.00

Lagerstatus: Kommer Snart

Her har vi endnu et batteri i CF serien som er i overbevisende kvalitet. CF er en forkortelse af Carbon Fibre, og er en nyhed fra Aspire. Så snart man har prøvet dette batteri, vil man straks blive imponeret over de mange nye funktioner der vil lette brugervenligheden.

 

Batteriet er konstrueret med endestykker i rustfrit stål, og har rør med carbonbelægning.

 

Man vil med dette batteri kunne opleve mange nye features som forhindrer overopladning og kortslutning. Batteriet indeholder en mikrochip som vil registrere så snart at man er ved at overoplade det (det vil sige hvis ladningen overstiger 4,25 V), og så vil det automatisk stoppe med at oplade, hvilket er en utroligt bekvem funktion. Dette gælder også omvendt: hvis batteriet kommer ned på under 3,2 V, så vil den lukke sig selv ned, hvorefter LED lyset med orange farve vil blinke 15 gange. Hvis der ligeledes er en risiko for kortslutning i atomizer, vil begge af LED lysenes farver blinke 3 gange, hvorefter batteriet straks vil aktivere sleep mode. Sker den samme risiko for kortslutning i opladningen, vil den også forhindre det, hvorefter den vil blinke 6 gange. Du kan derudover også bruge den nye Atomizer Protection/Cut-off feature, som aktiveres hvis knappen trykkes ned i mere end 10 sekunder. Der er således mange sikkerhedsfunktioner og dertilhørende signaler som LED skærmen udsender, hvilket sikrer en fantastisk og unik brugervenlighed til oplevelsen som kun kan anbefales. 

 

LED knappen vil også indikere batteriniveauet. Er det ved at være lavt, vil det for eksempel lyse orange. På denne måde kan man hurtigt se hvornår det er tid til opladning.

 

Volten er variabel og ligger mellem 3,3 V og 4,8 V. Kapaciteten er desuden ganske overbevisende, eftersom den ligger på 1300 mAh.

 

Du kan få batteriet i flere forskellige farver, alt efter hvad du foretrækker: sort, blå, grå eller rød.

 

11 Andre produkter i samme kategori