Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

Handelsbetingelser

Vilkår og handelsbetingelser hos www.prodamp.dk

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb foretaget på prodamp.com i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og prodamp. Der betales kun for de produkter der købes og der indgås ingen abonnementsaftaler med os.

 

Mica Nord ApS

CVR nr. 32788475

Jernbanegade 28c

9460 Brovst

Danmark

Tlf. 22444562

 

Bank: Sparekassen Vendsyssel

Reg. nr. 9070

Konto nr. 162 541 5736

Email: prodamp@prodamp.dk

 

Pris og betaling

Her på siden kan du bestille dine varer online og betale med Dankort, Visa Dankort, Mastercard, Visa samt Visa Electron. Kunden betaler sikkert over en krypteret SSL forbindelse via NETS. Alle angivne priser er inkl. moms. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra prodamp. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Levering

Vi bestræber vi os på at sende varerne samme dag som de er bestilt. Såfremt bestillingen er foretaget inden kl. 12 kan du som regel forvente at modtage din forsendelse en af de efterfølgende hverdage. Levering af varer fra prodamp anses for sket, når du har modtaget pakken. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark medmindre andet er aftalt.

 

 

Fortrydelsesret

Prodamp yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du har taget varen i brug. Ved køb af e-cigaretter er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Såfremt du ønsker at returnere varen bedes du angive eventuelle fejl og mangler samt vedlægge en kopi af ordrebekræftelse eller faktura. Ved returnering bør varen og salgsemballagen således pakkes i anden passende fragtemballage, idet fortrydelsesretten ligeledes bortfalder, såfremt der skrives direkte på salgsemballagen, påklistres mærkater eller lignende på denne eller salgsemballagen på anden måde beskadiges - eksempelvis som følge af mangelfuld indpakning. Bemærk at pakker pr. efterkrav ikke modtages og vil blive returneret til køber. Omkostninger, der er forbundet med varens returnering skal køber selv afholde. Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til adressen øverst på siden.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter leveret fra prodamp, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, bedes du hurtigt rette henvendelse til prodamp. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, prodamp har stillet dig i udsigt. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Herunder gælder det, at der ydes 14 dages reklamationsret på alle brændere og mundstykker samt en begrænset 3 måneders reklamationsret på batterier.

Disse dele er slidbare og de må forventes at skulle skiftes af og til efter behov. Det er meget individuelt hvor ofte disse bør udskiftes og kommer helt an på hvor intensivt e-cigaretten bruges.

Ved reklamation forbeholder prodamp sig retten til at teste alle indleverede reklamationsvarer. Konstaterer vi at den indleverede vare ikke er behæftet med mangler, der er omfattet af reklamationsretten, vil produktet blive returneret til køber.

Dokumentation og vejledning

Produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger med leverancen fra prodamp. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra prodamp, er denne af vejledende art.

 

 

Risikoen for varerne

 

Risikoen for varer købt af prodamp overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Prodamp produkter må ikke bruges af gravide og personer under 18 år. Søg vejledning hos din læge, hvis du har sygdomme eller hvis der er andre forhold, som kan skabe tvivl om produktets egnethed.

 

Forbehold

 

Der forbeholdes ret til at afvise ordrer med ukorrekte personoplysninger, ordrer der vurderes at være useriøse samt ordrer der berøres af nærværende forbehold.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

 

For at du kan indgå aftale med os på prodamp.com, har vi brug for følgende oplysninger:

 

1. Navn

2. Adresse

3. Telefonnummer

4. Email adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos prodamp og opbevares i højest fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Kun prodamp har adgang til de registrerede oplysninger. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til prodamp videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos prodamp har du efter Persondataloven altid ret til indsigt i eller gøre indsigelse mod registreringen. I disse tilfælde bedes du kontakte prodamp.

 

 

 

Cookies

På prodamp.com anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan dette gøres afhænger af din browser.

 

Statistik

Vi benytter os af statistik på prodamp.com hvilket betyder, at et system opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades og så videre. Disse informationer anvendes kun med det formål at optimere prodamp.com