Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

iStick 60 watt TC - Eleaf

iStick 60 watt TC - Eleaf

iStick 60 Watt TC MOD har ikke blot et smukkere design, men er også endnu mere kragtig med de 60 watt samt den har indbygget temperatur styring. Istick 60W TC er bygget sådan den er meget brugervenlig.

iStick TC60W bruger 1 stk 18650 batteri som skal købes seperat SE HER

Læs mere...

Stål

Online pris!

DKK 399.00

Lagerstatus: På lager

Hvis du er på udkig efter et Mod, du kan have med dig over alt, og som er nemt at gå til, så skal du købe dette elegante iStick Mod. Bestil allerede i dag!

Ønsker et stilet og elegant designet mod med god kraft og temperaturstyring? Og vil du gerne have alt det til en konkurrencedygtig pris? Så er dette mod det, du skal bruge!

Dette mod er et mod, som ALLE kan bruge. Den er nemlig designet til at skulle være yderst nem at betjene for selv de nyeste nybegyndere. Selvom den ser ud til at være noget af det mest simple, indeholder den en masse fordele. Den er nemlig ikke bare flot og brugbar – den er også temperaturstyret og kan give dig en fantastisk oplevelse sammen med dit andet udstyr. Dette mod er måske det, du har gået og manglet for at få den helt rigtige kombination? Udover temperaturstyring har dette Mod en fantastisk kraft. Det har den, fordi den er udstyret med hele 60 watt! Der er altså ikke noget at slå ned på, hvis du ønsker god kraft på dit mod!

Her udbydes den ikke kun i én, men hele to farver! Sort og sølv. Det er helt op til dig at vælge, hvilket udseende, du bedst kan lide. Det kan være, du allerede har andet udstyr, der passer bedst til denne ene af farverne? Kvalitetsmæssigt er de det samme, og begge er værd at kigge på! Bestil i dag og få hurtigere en bedre og flottere e-cigaret! 

18 Andre produkter i samme kategori