Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

VGOD PRO MECH MOD

VGOD PRO MECH MOD

VGOD Pro Mech Mod er et fantastisk lækkert og utroligt elegant udført 24mm. mekanisk tubemod. Der er virkelig kælet for detaljerne herpå!

Læs mere...

Online pris!

DKK 875.00

Lagerstatus: På lager

Vgod Moddet har en rigtig dyb og veludført gravering på den ene side, hvor den anden side har ventilationshuller til at komme af med varmen fra dit batteri – på denne måde er du bedre sikret, at de batteri ikke overopheder. 510-forbindelsen er en hybridforbindelse, så du skal være helt sikker på at din RDA/RTA har en 510-pin der stikker langt nok ud, til det er sikkert og forsvarligt at bruge den på en hybridforbindelse.

Moddet er belagt med en form for keramisk belægning, der sørger for at det er utroligt slidfast og ikke sådan til at ridse lige med det samme. Knappen er udført af meget højkvalitets karbonfiber med en selvjusterende guldbelagt kontakt, der sikrer dig den bedste forbindelse til dit batteri, med et minimalt voltdrop.

Dette mod er ikke for nybegynderen, men for den avancerede damper, der er godt inde i ohms lov og ved hvad det vil sige, at bygge sikkert, uden man overbelaster sine batterier.

10 Andre produkter i samme kategori