Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

SMOK OSUB 40W KIT

SMOK OSUB 40W KIT

SMOK OSub Kit er et fremragende ”on the go” kit. Moddet er super lille og med den medfølgende Helmet tank på 2ml. er det den perfekte rejsepartner eller ”ud af huset” mod. Moddet er på 40w, hvilket er mere end rigeligt til Helmet tanken og på den måde er du også garanteret strøm til længere tid.

Læs mere...

Hvid

Online pris!

DKK 449.00

Lagerstatus: På lager

Smok Kittet kommer med Osub 40W moddet og Helmet tanken – til Helmet tanken medfølger der også 2 stk. brændere/coils, hvor den ene er på på 0.4 ohm og den anden er på 0.6 ohm. Da brænderne/coilsne har en relativt høj ohm, vil du ikke have behovet for at bruge de 40W hele tiden. Derudover medfølger der også et usb-kabel til opladning og en brugermanual.

Helmet tanken kommer med en 0.4 ohms brænder/coil monteret. Inden du fylder din tank op, skal du have startet din brænder/coil op ordentligt. Da Helmet tanken er udstyret med en lille børnesikring skal du trykke ned på ringen på toppen af tanken mens du drejer, ligesom du ville gøre på f.eks. en flaske med børnesikring. Når du har skruet ”låget” af din Helmet tank, kan du se at selve brænderen/coilen er monteret derpå – skru brænderen/coilen af og dryp den på alle væskeindtagshuller med rigeligt af din e-væske. Når vattet i brænderen/coilen ikke længere tager imod din e-væske, ved du at du har mættet vattet tilstrækkeligt. Nu kan du montere coilen på ”låget” af tanken igen. På selve tanken er der en lille streg hvor der står ”2ML” – det er påfyldingsstregen, dertil må du påfylde din e-væske. Overskrider du denne streg, vil der evt. stå væske opad tanken, når du vil samle den. Når du samler din Helmet tank igen, skal du huske at trykke ned på børnesikringen, ellers får du potentielt ikke lukket ordentligt for den og der vil derved kunne sive væske ud.

At tænde/låse op for dit nye Osub 40W mod er nemt klaret ved at trykke 5 gange hurtigt på ”skyd-knappen”. På fuldstændig samme måde låser/slukker du for dit Osub 40W mod. Det er altid en god idé at låse/slukke for dit mod, inden du ligger det i lommen eller tasken, så er du sikker på, at den ikke ligger og aktiverer sig selv.

Når det bliver tid til at oplade dit Osub 40W mod, skal du faktisk pille selve ”knappen” af. Derinde bagved sidder din USB-port til opladning.

Osub 40W har bla. også temperatur-styrings indstillinger, så du kan gøre brug af temperatur-styring på brændere/coils lavet af Ni200, titanium og stainless steel. Temperatur-styrings indstillingerne tilgår du nemt, du skal bare trykke 3 gange på ”skyd-knappen” også bruger du dine + og – knapper til at navigere i menuen.

For at regulere op og ned i watt indstillingerne skal du blot bruge + og – knapperne. + for at regulere op i watt og – for at regulere ned i watt. Det bedste for din brænder/coil er, hvis du starter ud ved en ”lav” watt-indstilling og stille og roligt regulere opad, indtil du har fundet den watt-indstilling du får den bedste smag op dampoplevelse ud af. Starter du ud med at bruge for mange watt fra starten, kan du brænde selve brænderen/coilen af og derved får du en meget brændt smag fra starten. Jo højere watt du bruger på din brænder/coil, jo hurtigere vil du slide din brænder/coil op.

SMOK OSUB 40W Kit indeholder:

1 stk - OSUB TC Mod
1 stk - Helmet Mini Tank (22mm)
1 stk - 0.4ΩFused Clapton Dual Core (Pre-installed)
1 stk - 0.6Ω Fused Clapton Dual Core
1 stk - USB Cable
1 stk - User Manual

19 Andre produkter i samme kategori