Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

SMOK G80 Kit

Tilbud

SMOK G80 Kit

SMOK G80 Kit

Trods den lille størrelse, får du helt bestemt massere af power og alsidighed i det lille G80 Kit fra SMOK. Og med den inkluderede Spirals tank fra er du garanteret at du hverken vil gå glip af en lækker smags- eller dampoplevelse.

Læs mere...

Silver
Sort / Rød

Online pris!

Tilbud -DKK 270.00

DKK 249.00

Normalpris DKK 519.00

Lagerstatus: På lager

Man siger at billeder kan snyde og det er virkelig tilfældet mht. størrelsen på G80 moddet fra SMOK – på billeder kan den nemlig snildt ligne så mange andre dual 18650 batterier i størrelsen, men i virkeligheden er G80 faktisk så lille, at man ikke kan forestille sig der er plads til et 18650 batteri. Selvom det ikke ser ud til det, benytter G80 sig faktisk lige præcis af et enkelt 18650 batteri – en af grundene til man ikke tror det bruger løse batterier, er pga. måden G80 er designet på. Batteriet er gemt bag selve coveret på G80, på den måde forstyrrer det ikke resten af det æstetiske design med en ”grim” batteriklap placeret på bagsiden eller i bunden.

Med sin lille størrelse gør G80 sig som den perfekte rejsepartner eller som et ”gå i byen” sæt. Trods størrelsen vil du med den medfølgende Spirals tank heller ikke gå på kompromis hverken damp eller smag, da Spirals virkelig forstår at præstere på begge områder! Og med det nemme topfyldssystem er der ingen hindring for at fylde e-væske på, selvom du er på farten.

Selvom det er et lille mod, har G80 stadig de velkendte funktioner som andre SMOK mods, bla. Watt og TC(temperatur kontrol).

 

Inden du kan nyde dit nye kit, skal du have startet din Spirals tank op – det gøres nemt ved at ”prime” din coil. Når du skal ”prime” coilen starter du med at afmontere coilen fra tanken. Når du sidder med coilen i hånden skal du nu begynde at dryppe din e-væske på de forskellige væskeindtagshuller. Dette skal du gøre indtil vattet i din coil ikke vil optage mere væske – så montere du coilen tilbage i tanken og påfylder din e-væske. Lad nu tanken stå oprejst i 5-10 min. Med e-væske i, så kan e-væsken nemlig trænge ind i coilen, hvis der nu skulle være en tør plet i vattet.

 

I kittet er der inkluderet:

1 stk. G80 mod

1 stk. Spirals tank

1 stk. 0.6ohm coil til MTL(præinstalleret)

1 stk. 0.3ohm coil til DL

1 stk. ekstra glas

1 stk. mikro usb-kabel

1 pose med reservedele

1 stk. brugermanual

(Batteri medfølger ikke)

19 Andre produkter i samme kategori