Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

TPD - TILBUD Der er 2 produkter.

GÆLDER KUN ONLINE! SLUTSPURT!

Alle produkter du finder under TPD - TILBUD er strækt nedsatte på grund af den nye TPD lovgivning der træder i kraft D. 7 juni 2017.

Alle produkter du finder i denne kategori vil ikke være lovlige at sælge efter D. 7 juni 2017 (dog er det oprydnings salg og alle vores tilbud ser du her) 

BEMÆRK TILBUDENE GÆLDER KUN ONLINE! NETTILBUD! OG FØRST TIL MØLLE!

Ved produkter hvor der står "kommer snart", betyder det at produktet er udsolgt, men da vi har 4 fysiske dampbutikker som også skal have udskiftet alle produkter, vil der løbende over de næste par uger blive opdateret på shoppen hverdag, så hold øje. 

SÅ ER DER SLUTSPURT - TPD UDSALGET LUKKER NED - SÅ HANDEL NU HVIS DU VIL GØRE GLÆDE AF DE GODE TILBUD! DET BLIVER ALDRIG BILLIGERE!

SÅ ER DER SLUTSPURT - TPD UDSALGET LUKKER NED - SÅ HANDEL NU HVIS DU VIL GØRE GLÆDE AF DE GODE TILBUD! DET BLIVER ALDRIG BILLIGERE!

"Loven om elektroniske cigaretter m.v." - trådte allerede i kraft for snart et år siden - den 7. juni 2016 - og der har nu været en overgangsperiode på op til ét år, inden alle producenter og forhandlere skal have rettet ind - så alle produkter der sælges SKAL være anmeldt hos Sikkerhedsstyrelsen - OG produkterne SKAL leve op til reglerne i TobaksProduktDirektivet - og den danske "Lov om elektroniske cigaretter m.v.".

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=180119

Det er bl.a. kravet om max. tankstørrelse på 2 ml. - max. nikotinindhold i væsker på 20 mg/ml - samt max. 10 ml. indhold i "genopfyldningsflasker".

Fra og med den 7. juni 2017 må der KUN sælges produkter, som forinden er anmeldt til SIkkerhedsstyrelsen. Dvs. alle produkter der IKKE er anmeldt - og som ikke overholder kravene i loven, vil være ulovlige at sælge fremover.

Fortsætter man som forhandler/producent/distributør med at sælge produkter der ikke er anmeldt i Danmark, kan det give store bødestraffe (Læs kapitel 12 i "Loven og elektroniske cigaretter m.v.)

Som forbrugere må vi fortsat anvende udstyr der er produceret og købt før den 7. juni 2017 - og forhandlere må sælge "gammelt" udstyr indtil den 7. juni 2017. Det har forhandlerne haft ét år til - at få solgt de varer, som ikke efter den 7. juni overholder kravene i loven/regulativet.

Så - som sådan er der intet nyt i det - men vi nærmer os med hastige skridt skæringsdatoen, hvor mange af de produkter som vi anvender med stor succes SKAL være taget ned af hylderne i forretningerne.

Problemet er, at rigtigt mange forventer at de produkter som de anvender - og som de har købt igennem længere tid - STADIG vil være tilgængelige efter den 7. juni... og hvis dette skal være tilfældet - så skal det foregå på en ulovlig måde.

Forhandlere (i Danmark såvel som i andre lande) skal gøre sig til kriminelle - for at give os danske forbrugere de produkter som vi efterspørger - de produkter som virker for os. Alternativt, skal vi "nøjes" med de produkter, som efter den 7. juni 2017 vil være tilladt at sælge lovligt.

Følg med i hvilke produkter der er anmeldt hos Sikkerhedsstyrelsen - produkter som lovligt må sælges i Danmark:

http://e-cigaretregler.dk/da/anmeldte-produkter

Der er tale om ret så kraftige stramninger - der gør at - "alt hvad vi troede vi vidste" - vil være ændret drastisk fra den dato.