Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Sigelei Der er ingen produkter.

Hvem er Sigelei?

SIGELEI Technology Co. Ltd er en teknologi baseret virksomhed der har specialiseret sig i fremstillingen af E-cigaretter og tilbehør. Sigelei har siden etableringen i 2011 lagt stor vægt på research og udvikling af nye produkter og lægger derudover en stor ære i deres kundekontakt og kundeservice.
Singelei blev som sagt etableret i 2011 og hører, som så mage andre e-cigaret virksomheder, til i Shenzhen distriktet i Kina nærmere bestemt XinQiao village i ShaJing town. Herfra producerer og sælger de alle deres produkter fra deres 2 etagers fabrikshal, om til dagligt beskæftiger mere end 500 medarbejdere. Den øverste chef er i dag Mr. Hua Ou, som har været med til at etablere Sigelei som en af verdens førende virksomheder indenfor teknologi og fremstilling af e-cigaret produkter.
Udover konstant innovation er en af de ting som har været med til at positionere Sigelei som en af branchens førende, og som også er en stærkt medvirkende årsag til at vi fører deres produkter her på siden, er deres uovertrufne fokus på kvalitet for slutbrugerne. Hos Sigelei har man gennem mange år haft en velrenommeret og meget rost kvalitets program, som sikrer at alle deres produkter lever op til forventningerne. Kvalitets programmet er ikke udelukkende automatiseret og produkterne tjekkes også af veltrænede medarbejdere som går op i deres arbejde. Det gør de måske fordi Sigelei flere gange er kåret til en af de bedste arbejdspladser i området, hvor medarbejderne trives og derfor kan udføre et ekstra godt stykke arbejde. Et stykke arbejde som du også selv har mulighed for at opleve på egen hånd, hvis det skulle blive nødvendig. På deres hjemmeside finder du nemlig en række muligheder for kundeservice, hvor du bla. kan tale direkte med en medarbejder via skype forbindelse. Kundeservice fylder som sagt meget hos Sigelei, så skulle man have nogle former for problemer eller spørgsmål, så er man i gode hænder.
Sigelei beskriver selv deres produkter som værende god kvalitet til en rimelig pris, hvilket vi gerne vil skrive under på. Sigelei har som følge af deres kvaliteter en række certificeringer på deres produkter, bland andet HACCP, ISO 9001 og ISO2000. Deres største markeder er USA, Canada, Mexico, Frankrig, Tyskland, England, Spanien og Polen og deres europæiske hovedkontor ligger i Frankrig. Sigelei har dog forbindelser til det meste af verden og er en helt igennem moderne og professionel, international virksomhed.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Sigelei hos Prodamp

Her hos Prodamp er vi glade for at have produkter fra Sigelei i vores sortiment. Som altid er der en række kriterier for at få sine produkter solgt her hos prodamp, hvor det vigtigste kriterium er kravet til kvalitet i både produkter og i virksomheden selv. Den kvalitet findes hos Sigelei, som leverer rigtig fine produkter til rigtig rimelige priser. Her på siden kan du både finde tanke, coils og RTA´er og vi har selvfølgelig også SIGELEI mini 30w, Sigelei 150W TC, Sigelei Fuchai 200w TC og Zmax Mini. Disse produkter nøje udvalgt, da vi mener, at de passer bedst til vores kunder, men vi har altid øje på, hvilke nye produkter der kommer fra Sigelei.
Sigelei er en rigtig dygtig virksomhed med stort fokus på at udvikle og forstærke kvaliteten af deres produkter. Siden 2011 har de arbejdet sten hårdt på at blive anerkendt som en af branchens bedste og det har gjort, at de i dag er med helt fremme i feltet. Deres fokus på kvalitet i forhold til pris er også en af hovedårsagerne til, at vi har taget deres produkter ind her hos Prodamp, da vi gerne vil give vores kunder mest muligt for pegene. Så hvis du er en økonomisk bevidst forbruger, der leder efter gode og stabile produkter, hvad end det er hele kits, tilbehør eller reservedele, så skal du måske tage et kig på vores udvalg af producter fra SIGELEI Technology Co. Ltd, du vil ikke blive skuffet.