Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

VaporShark Der er ingen produkter.

Hvem er Vapor Shark?

Vapor Shark er startede med en nobel mission: At tilbyde en sundere alternativ til tobaksrygning. Den mission er så godt som fuldført men den ligger stadig i deres DNA, når de i dag har en vision om at gøre rygning bedre, billigere, mere sikkert og mere behageligt for både rygere og ikke rygere. Virksomheden blev etableret 2010 i Miami i USA, hvor virksomheden stadig har deres hovedsæde og produktion. I 2012 åbnede Vapor Shark deres egen butik i en indkøbscenter i Miami for bedre at nå deres potentielle kunder og fortælle flere om deres alternativ til tobaksrygning. På det tidspunkt var e-cigaretter ikke udbredt på samme måde som i dag, så virksomheden havde en stor udfordring foran sig. Det lykkedes dog at få succes med udbredelsen af deres produkter, gennem god kvalitet, god service og face to face samtaler med potentielle kunder. I dag har Vapor Shark stadig deres butik i Miami men det meste af deres produktion eksporteret til hele USA og det meste af den vestlige verden.
Vapor Shark adskiller fra mange andre brands ved at have deres hovedsæde og produktion i netop USA og ikke i Østen, som rigtig mange andre. Det gør det hverken til et værre eller bedre brand, men det gør det til et anderledes brand. Derudover er Vapor Shark også et forholdsvis nyt brand, hvilket også kan mærkes. Vapor Shark er et moderne brand og det kan ses i både deres markedsføring og deres produkter. De er utrolig aktive på sociale medier, hvor du både kan finde dem på Facebook, Twitter og Instagram. Her er der rigtig god mulighed for at holde sig opdateret på deres sidste nye produkter og tilbud og de sociale medier tilbyder samtidig en unik mulighed for at komme i tale med virksomheden, der tager imod både ris og ros med god og hurtig respons.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Hvorfor har vi Vapor Shark hos Prodamp?

Vapor Shark er en moderne virksomhed med alt hvad det indebærer. De er nemme at handle med og har en stor forståelse for nogle af de vigtigste salgsparametre for os her hos Prodamp, nemlig kvalitet og holdbarhed. Lige siden starten i 2010 har Vapor Shark haft deres fokus på, at fabrikere og sælge kvalitetsalternativer til almindelig tobaksrygning. Netop deres indledende mission om at gøre elektronisk rygning til det attraktive valg for folk som gerne ville kvitte de usunde smøger, har sat sig i deres DNA, som en konstant insisteren på at kvaliteten skal være i top. Til at starte med var det nødvendigt for at give folk en god oplevelse med E-cigaretter, så de fik lyst til at droppe tobakken, men siden er det blevet en del af brandet og måden Vapor Shark driver deres virksomhed på.
Netop derfor er vi trygge ved at føre Vapor Shark produkter her hos Prodamp og vi er glade for at være med på deres mission om at tilbyde et sundere alternativ til tobaksrygning. I vores sortiment finder du blandt andet deres temperaturstyrede KangerTech Ni-200 OCC coils og de kraftfulde KangerTech Ni-200 DUAL coils som også er temperaturstyrede. Derudover har vi også et af deres absolut lækreste produkter, nemlig deres high end mod Vapor Shark rDNA 40 watt TC.
Vapor Shark giver en masse for pengene og kvaliteten er ikke til at sætte en finger på. Med konstant innovation og en moderne forretningsførelse og forståelse er Vapor shark et af de brands vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder her på siden. Så hvis du leder efter kvalitet og holdbarhed i flot design og lækre materialer, så skal du måske kigge nærmere på vores sortiment af produkter fra Vapor Shark.