Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Ehpro Der er ingen produkter.

Har du brug for en ny e-cigaret? Der er mange forskellige mærker at vælge imellem. Prodamp har et kæmpe udvalg af kvalitets e-cigaretter til enhver. Du finder helt sikkert et produkt, der dækker dine behov.

Ehpro er en garvet kending, når det kommer til e-cigaretter. Siden 2011 har Ehpro produceret nogle af markedets bedste e-cigaretter, og selskabet engagerer sig i altid at levere en høj kvalitets e-cigaret med den nyeste teknologi. Du får altså en e-cigaret, der kommer til at holde i lang tid, er gennemtestet og lavet af de bedste komponenter. Desuden er produkterne fra Ehpro prisbeviste. Du behøver altså ikke betale en høj pris for god kvalitet.

Her på ProDamp har vi et stort sortiment af produkter fra Ehpro, og du finder helt sikkert noget du kan bruge. Om så det blot er e-cigaretter, e-kits eller tanke du leder efter, så kan du få det fra Ehpro. Ehpro’s produkter er altid testet så de lever op til de højeste standarder. Derfor kan du være sikker på, at din e-cigaret altid fungerer og holder mange år ud i fremtiden.

Ehpro har de perfekte produkter både til begynderen og entusiasten. Produkterne er ligetil både når det kommer til at samle og anvende, og så får du et godt håndværk, der gør hvad det skal - og mere til.

Her på siden finder du vores produkter fra Ehpro. Hvis du har nogle spørgsmål om disse, kan du med fordel kontakte os eller besøge en af vores butikker i enten Thisted, Brovst eller Aars.

E-cigaretter fra Ehpro

Med vores E-cigaretter fra Ehpro får du et af markedets bedste produkter inden for e-cigaretter. Ehpro er kendt for deres mange års erfaring med produktion og design af e-cigaretter i høj kvalitet med en god levetid. Du får her et produkt, du simpelthen ikke kan gå galt i byen med, om så du er en garvet, e-cigaret ryge eller blot ønsker at starte med at ryge e-cigaretter.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Det er vigtigt, at komponenterne til din e-cigaret er produceret i god kvalitet. Ellers risikerer du hurtigt, at den går i stykker. Med Ehpro e-cigaretter er du sikker på, at du har et produkt der holder til det meste – også selvom den bliver udsat for meget forskelligt.

E-cigaretter fra Ehpro er et fantastisk alternativ, hvis du ønsker at kvitte smøgerne. Du får med en e-cigaret mulighed for at gå ud at ryge med dine venner, uden at du skader din krop. Du kan få mange gode smage til din e-cigaret. Lige meget hvad du er til så er der helt sikkert en smag, du kan lide. Om så du er til det mere eksperimentelle, eller kan lide de klassiske smage såsom jordbær eller almindelig vandpibe-damp.

Det fantastiske ved Ehpro’s produkter er, at denne producent virkelig har fundet den gode balance når det kommer til smag. Størrelsen på hullerne til smagsinfusion er lavet således, at smagen hverken bliver for stærk eller for svag. Den bliver altså lige tilpas.

E-væske tanke fra Ehpro

Ehpro har mange år på bagen og er med til at udvikle nye teknologier, der skal gøre e-cigaretrygning til en fornøjelse. Nogle af de nyeste skud på stammen er deres e-tanke, der giver den perfekte balance i smag. De nye produkter fra Ehpro er både brugervenlige, sikre og giver en fantastisk smag takket være gode komponenter. Desuden er der god plads til e-væske og olie, således du ikke behøver fylde på særligt ofte.

Det er meget vigtigt, at tanken på din e-cigaret er lavet af komponenter, der kan holde til den intense varme som e-cigaretten producerer. Rustfrit stål og andre kvalitets komponenter sikrer en lang levetid og masser af sug, så du får et driftssikkert produkt, der aldrig svigter dig. E-tanken er et af de vigtigste komponenter i din e-cigaret. Det er denne der sørger for, at der bliver doseret smag som du kan nyde når du ryger.

Mangler du e-væske til din e-cigaret? Så kan du her på siden vælge imellem mange forskellige smage. Vi har et kæmpe sortiment, hvor der helt sikkert er noget lige for dig. Vores udvalg af smage rækker lige fra de klassiske til de mere specielle smage, som du kan fylde på din nye e-tank fra Ehpro.

Alternativ til almindelige cigaretter

Med e-cigaretter fra Ehpro er du godt på vej, hvis du ønsker at stoppe med at ryge tobak. E-cigaretter er en fantastisk måde hvorpå man kan blive afvænnet fra almindelig rygning, men stadigvæk være social med venner og familie. E-cigaretter er langt fra ligeså skadeligt som almindelig tobak og så kan du få et stort antal af forskellige smage – både klassikere som jordbær, banan eller chokolade og almindelig tobak.

Du får altså muligheden for at nedtrappe, uden brug af tyggegummi eller andre vidundermidler. Her får du smagen og følelsen af en cigaret, uden at den skader din krop på samme måde. Du slipper for de klassiske abstinenser, som ellers normalt følger med en nedtrapning eller andre former for afvænning. En e-cigaret fra Ehpro hjælper dig på vej til at kvitte smøgerne og gå over til et meget bedre alternativ.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter fra Ehpro, er du velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores butikker i Thisted, Brovst eller Aars. Vi hjælper dig på vej, om så du er en ryger, der ønsker at starte med at ryge e-cigaretter i stedet almindelige cigaretter, eller hvis du blot er en e-røgs entusiast, der ønsker det bedste af det bedste inden for e-cigaretter.