Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

FreeMaX Der er ingen produkter.

 

Hvem er Freemax?

Freemax er en af de nye spillere i toppen af e-cigaret branchen. Virksomheden blev grundlagt i 2012 og er i dag kendt i det meste af verden, som et veletableret og vel renommeret brand. Freemax arbejder ud fra en simpel filosofi: "Look forward, exploit innovation, keep improving.". Det er en meget enkel filosofi som har vist sig at være utrolig succesfuld. Så selvom brandet stadig ”kun” er 4 år gammelt er det allerede anerkendt og foretrukket af mange leverandører, forhandlere og forbrugere verden over.
Freemax startede som sagt i 2012, hvor virksomheden blev grundlagt som Shenzhen Freemax Tech Co.,Ltd i Kina. Her ligger både hovedsæde og produktion i den damphovedstaden Shenzhen, hvorfra de eksporterer deres produkter til hele Østen og det meste af den øvrige verden. De er især kendte for deres dual vertical coils, adjustable airflow quad coil atomizer og deres EOVD CF VV Batteri. En af de styrker Freemax besidder er total kontrol over deres værdi- og forsyningskæde. Alt fra de første skridt i designfasen, til den efterfølgende testning, produktion og markedsføring foregår in house hos Freemax. Det giver dem mulighed for at være utrolig hurtige og responsive i forhold til forbruger feedback, som de med det samme kan medtage i forbedringen af produkter og fremstillingen af nye. Herudover giver det også Freemax en høj grad af fleksibilitet, både i forhold til interne og eksterne partnere. Det vigtigste for dig som slutbruger ved et brand som Freemax, der styrer hele sin egen forsyningskæde, er de positive konsekvenser det har for prisen og kvaliteten. Ved selv at stå for både design, test, produktion og markedsføring er Freemax i stand til at fremstille produkter til rigtig konkurrencedygtige priser. Samtidig gør deres berøring med alle faser af deres fremstillingsproces, at de kan udøve en gennemgående kvalitetskontrol af deres produkter som gør, at meget få produkter fra Freemax må fejlmeldes, når de først har forladt fabrikken i Kina.

 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Hvorfor Freemax hos Prodamp?

Her hos Prodamp vil vi gerne kunne tilbyde vores kunder så bredt og dybt et sortiment som muligt, så der er nogen for enhver smag. Vi tager dog ikke alt ind. Vi har et gennemgående krav til alle de produkter vi forhandler og det er, at uanset hvor smarte, nye eller hvor avancerede de er, så skal de indeholde en kvalitet der står til måls med prisen. Derfor er vi også trygge ved at have Freemax i vores sortiment, da det netop er et brand der formå at tilbyde kvalitetsprodukter til rimelige priser. Freemax følger fra deres hovedkontor de forskellige tendenser på markedet for E-cigaretter og kan på grund af deres forretningsmodel reagere hurtigt på forbrugerens ønsker uden at det går udover kvaliteten. Med deres teknologiske ekspertise og gennemgående kvalitetskontrol er de i stand til at tilbyde state of the art produkter med konsekvent høje standarder. Det har gjort dem til et af de fortrukne brands i dag. Fortrukne hos forhandlere for deres levereringsdygtighed og gode forretningsmentalitet og fortrukne hos forbrugere på grund af deres gode produkter, hvor de især er kendte for deres flotte damp volume, lange coil levetid og elimineringen af ”brændte hits”.
Her hos Prodmap fører vi blandt andet deres roste FreeMaX Starre Pro der damper sub ohm med et uniks anti leak design og deres FreeMaX Starre Pro Coil, som giver mulighed for at dampe ved forskellige temperaturer.
Freemax er endnu et stærkt brand som du kan finde her hos Prodamp, hvor kvalitet og pris altid går hånd i hånd. Freemax har gennem deres 4 år på markedet allerede bevist, at de formår at lave lækre og gennemtænkte produkter der ikke behøves at koste det hvide ud af øjnene. Så er du interesseret i kvalitetstestede produkter med den nye teknologi til rimelige priser, så tag et kig på vores udvalg af produkter fra Freemax.