Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Asmodus Der er ingen produkter.

ASMODUS

Asmodus er en velkendt virksomhed i hele verden og de står bag nogle af de bedste produkter der findes på markedet. De har været igennem en helt fantastisk udvikling igennem årene, og den udvikling ser ud til at fortsætte, og der bruges lang tid på at udvikle disse produkter. Virksomheden kommer fra USA hvor mange af de bedste e-cigaretter på markedet kommer fra. Flere og flere køber deres produkter i USA, i Danmark og i resten af verdenen. Hovedsædet ligger i Los Angeles, og det er ikke bare hovedsædet der ligger her, men det gør fabrikken og distributionen også. På den måde har de samlet hele fødekæden på et sted, og derfor har Asmodus styr på det hele. Det er helt ned til mindste detalj, og mindste produkt der skal bruges for at lave alle de produkter som Asmodus sælger. Dette har haft en stor betydning for dem. Efter virksomheden kom ordentligt ind på markedet, og fik ramt præcist det marked de gerne ville, med de produkter som de ville ud med fik de hul på bylden. Lige siden er produkterne er blevet bedre og bedre. Nu er Asmodus produkter nogle af de bedste der findes, hvilket man også sagtens kan se når man får produkterne i hånden. Når man først har set og mærket en Asmodus e-cigaret så er man slet ikke i tvivl om at det skal være en af dem disse man skal have. Designet og alt andet er helt igennem gennemtænkt. Asmodus e-cigaretter er pæne i design og de giver en fantastisk røg, når man først har prøvet at dampe på en af Asmodus produkter, så går man ikke tilbage til sit gamle mærke. Udover selv at producere, distribuerer og sælge produkterne, så står de også for at reparere nogle af de bedste produkter på markedet, hvilket gør at du sikrer dig at din e-cigaret aldrig går til spilde.

 

 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Hvilke produkter laver Asmodus

Asmodus har nogle af de bedste produkter på markedet, og man ikke i tvivl om dette når man først har prøvet at stå med en af deres produkter i hånden. De meste kendte produkter Asmodus har lavet, er deres serie af forskellige e-cigaretter som bærer navnet SnowWolf Disse produkter har betydet meget for virksomheden. Disse e-cigaretter satte Asmodus på kortet over e-cigaret producenter, og ikke nok med det, så er disse e-cigaretter helt igennem fantastiske og man får ikke bedre. Mange forbrugere har prøvet disse produkter og alle fuldt tilfredse. Det der gør disse produkter til nogle af de bedste på markedet er måden man damper på dem og den vilde oplevelse man får ud af det. En af Asmodus største og bedste produkter på markedet er en SnowWolf 200W V1,5 BoxMod med temperatur kontrol. Denne BoxMod har fået installeret en intelligent chip i sig, som gør at den er blevet endnu bedre og giver bedre resultater end før. Samtidig gør den også at man kan låse modstanden i samarbejde med temperatur styringen. Disse ting gør at man får en helt vild oplevelse med e-cigaretter når man sidder og damper, og det vil være en helt ny oplevelse som man ikke har fået før. Denne Asmodus BoxMod findes i to forskellige farver, nemlig i sort og i hvid. Begge har en gylden farve af guld, hvilket gør at den både appellerer til kvinder og til mænd, som ønsker en unik BoxMod. Derudover er den lavet af 100 % rustfri stål med en glasfront, hvilket gør at den holder endnu længere. Med denne form for temperatur styring får man et helt fantastisk dampning. Hvis man gerne vil beskytte sin BoxMod så kan man købe et sleeve til den som passer på den, og dette gør at den holder endnu længere.

 

Asmodus tilbehør

Der findes et hav af tilbehør fra Asmodus og mange vil komme til at skulle bruge en af disse produkter på et tidspunkt. Først og fremmest kan man købe forskellige Asmodus sleeves til de forskellige e-cigaretter som man har, og dette er en god ide hvis man gerne vil passe på sin e-cigaret. På alle SnowWolf BoxMod er der en glasfront, derfor er et sleeve ideelt til disse. Der findes mange forskellige glasfronter på markedet, og Asmodus har en masse forskellige - man skal bare finde den som passer til præcist den BoxMod man har. Derudover sælger Asmodus også batterier. Alle e-cigaretter bruger et genopladelig batteri på den ene eller den anden måde, så det vil helt sikkert være et produkt du vil få glæde af. Yderligere sælger Asmodus også forskellige tanke. Det vigtigste af det hele, så sælger Asmodus også mange forskellige e-væsker. E-væsker er de vigtigste produkter der findes, for har man ikke en væske, så vil der ikke komme nogen lækker smag når man damper på sin e-cigaret.