Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Smowell Der er ingen produkter.

SMOWELL

Her finder du alt hvad du behøver af tanke og coils til din sub-ohm enhed. Uanset om du damper med de traditionelle tripple coils eller tager din damper til det næste niveau med en Rebuildable Dripper Atomizer (RDA), så finder du garanteret det relevante produkt til fordelagtige priser i Smowells Hatrick-serie. Når du køber en ProDamp Hatrick Sub-Ohm Tank medfølger to coils på henholdsvis 0,2 og 0,5 ohm, så du kan justere dit produkt efter eget behov. Hatrick Sub-Ohm Coils kan også købes separat med modstand på både 0,2 og 0,5 ohm, til når du skal skifte dine coils. De to Sub-Ohm tanke fra Hatrick-serien er kopperbelagte og med et airflow der kan justeres med en mekanisme ved tankens base. Hatrick-serien fra Smowell er produkter skræddersyet til den rutinerede Sub-Ohm kender. En såkaldt Cloud Chaser, og giver dig store og aromafyldte dampskyer med mulighed for selv at vælge din foretrukne smag af e-væske.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Hvad er sub-ohm?

Sub-ohm er den dampning, du får når den enhed du damper på, har et atomizer hoved med en modstand på under 1 ohm. Resultatet af dette er et øget power output, som fås når spændingsenheden, batteriet i din MOD, kombineres med en formindsket modstand på dine coils (også kaldt atomizer-hoveder). Det er en mere kraftfuld effekt med hensyn til både smagen og mængden af damp der produceres, og er ikke for nybegyndere når det kommer til dampning.

Sub-ohm er for de erfarne brugere af e-cigaretter, da det kræver en vis viden om enhedens batteri og funktion for at opnå optimalt udbytte af den. Som resultat af den forøgede strømstyrke når modstanden på dine coils er mindsket, sker en større belastning og opvarmning af dit batteri og coils. Husk derfor at være forsigtig, så du undgår at overskride grænsen for, hvad batteriet rent strømstyrkemæssigt kan klare. Det er især vigtigt at din enhed har ordentlig ventilation så den varme der dannes når du damper, nemt kan slippe ud. Dampen fra Smowells tanke er varm, men gennemsnitligt 15 grader køligere end dampen fra andre sub-ohm tanke på markedet. Det er en garanti for, at du ikke beskadiger dine lunger med dampe der er for varme. Det er desuden vigtigt at huske på, at man ofte skal udskifte sine coils for at de fungerer optimalt. Har man brug for flere end de to der medfølger den tank man har købt, kan man med fordel købe en Hatrick Sub-Ohm Coil. Denne coil passer til de to tanke fra samme serie.

 

Brug af Coils ved Sub-Ohm

Først og fremmest har du brug for coils til din damper. Disse fungerer nemlig som varmeforsyningen der fordamper den væske, der bliver til damp. Hastigheden og styrken af forbrændingen af væske afhænger den den modstand, der ydes af de forskellige coils. Hatrick Sub-Ohm Coils er såkaldte vertikale coils, hvilket betyder at luftstrømmen der passerer igennem de tre coils opvarmes jævnt. Dette skyldes at luftstrømmen er i berøring langs hele tråden og resultatet er en jævnt opvarmet damp og en forbedret ydeevne for det samlede produkt.
Hvilken coil du skal vælge afhænger af din tank og hvor meget damp du ønsker. Men det er også vigtigt at kende til de sikkerhedsrisici, der er forbundet med de forskellige coils. Jo lavere ohm i dine coils, jo mere pres lægges der på dit batteri. Det er derfor vigtigt at du vælger den korrekte indstilling af dine coils. Ved en 0,2 ohm coil anbefales det at bruge den mellem 30 og 120 Watt, mens en 0,5 ohm coil bedst fungerer mellem 20 og 100 watt. Sådan undgår man at overophede sit batteri, og sikrer sig en ufarlig brug af Sub-Ohm.
Det er som regel kun de mest erfarne forbrugere af Sub-Ohm der benytter sig af coils med meget lav modstand, da det forudsætter et kendskab til batteriets begrænsninger.

 

Vælg den rette tank til Sub-Ohm Dampning

De fleste brugere af sub-ohm bruger typisk en tank til deres daglige forbrug. Med en Hatrick Sub-Ohm Tank er du godt på vej. Den er brugervenlig, og giver store mængder af damp til den erfarne bruger. Den fås også i V2 udgaven, der både kan fås med tripple coil og RBA deck. Både tripple coil og RBA deck giver en stor produktion af damp, men sidstnævnte er en del mere intens end den klassiske udgave. Den bruges ofte af dem, der ser e-cigaretter som en livsstil og ikke blot et sundere alternativ til cigaretter.
Rent teknisk er forskellen på RDA og den traditionelle tripple coil at modstanden på RDA er endnu mindre, og sub-ohm effekten derfor forstærket. Både Smowell Hatrick Sub-Ohm Tank og Smowell Hatrick V2 Sub-Ohm Tank kan trække helt op til 120W for en utrolig stor mængde damp. De er designet i høj kvalitet og med en kapacitet på henholdsvis 3,5 ml for Hatrick Sub-Ohm og 4,0 ml for V2-varianten. Du fylder selv e-væske på således at du kan nyde den smag og det nikotin-niveau du foretrækker. ProDamp fører en lang række e-væsker fra de helt klassiske med smag af tobak og til de mere eksotiske. Derfor kan du være sikker på at der findes en variant for enhver smag.