Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

OBS Der er ingen produkter.

OBS LEVERE DAMPEN

OBS er en international virksomhed, som producerer tilbehør og e-cigaretter. De står for høj kvalitet, så du altid trygt og sikkert kan anvendes deres produkter. Designet er stilfuldt, så du lige skiller dig lidt ud med din e-cigaret. For OBS er kendt for at være fremtidstænkende med skræddersyede designs, som skaber opmærksomhed. Så hvis du gerne ville blære dig på arbejdspladsen med noget nyt tilbehør til e-cigaretten, så OBS et glimrende valg. Det kan hurtigt få en samtale i gang, hvis du lige flasher et nyt flot design. På den måde kan du hurtigt blive dagens centrum i rygerummet blandt kollegaerne. Det kunne også være en oplagt gave idé til manden, konen eller kæresten, så han/hun bliver en smule mere præsentabel. En anderledes gave, som uden tvivl vil falde i god jord hos modtageren. Et produkt fra OBS vil uden tvivl give opmærksomhed, fordi designet er klassisk og stilet. Du kan få mere nydelse ud af din e-cigaret ved at bruge noget ordentlig udstyr. OBS er et af de store brands indenfor e-cigaretter, som garanterer produkter af høj kvalitet. Du går ikke galt i byen ved at vælge OBS, fordi den hele vejen igennem er gennemført. Produkterne er brugervenlige, så der ikke er nogen form for besvær og fungerer helt optimalt. Kvalitetsbevidsthed og stilsikkerhed er nogle af de mærkater, som der sættes på OBS, fordi der er styr på alle detaljer og de tænker innovativt. Tankerne er ude af boksen, fordi de ved, at en e-cigaret har mange muligheder og funktioner, som skal udnyttes bedst muligt. Derfor har de også opnået stor popularitet, da forbrugerne er helt klar til det enkle og sikre design. Du vil opleve at din e-cigaret pludselig bliver meget mere værd, fordi du har mulighed for optimere den med forskelligt tilbehør, som åbner op for potentialet.

Muligheder og udvalget

Da OBS er en kendt aktør på e-cigaret markedet, så ved du også, at det er kvalitet, som de producerer. Deres visioner og designs kombinerer perfekt med de tanker, som vi på Prodamp navigerer efter. Standarden og renheden er høj, så det er noget som vi helt klart er fortalere for. Et samarbejde som du her kan få glæde af i vores udvalg af OBS produkter. Du skal ikke lade dig skræmme af Alien-hovedet i deres logo, for det skal bare referere til, at de tænker langsigtet ud i fremtiden. Det kommer flot til udtryk i din ting, som de kommer frem med på markedet. Her hos Prodamp kan du for eksempel købe en OBS T-VTC kit, som er en ekstrem lækker tank til din forskellige e-juices. Et indbydende design der er indrettet, så den kan fyldes op fra toppen af, når den er ved at løbe tør for væske. Det er desuden muligt at justere både på airflowet og e-væske kontrollen, som gør  brugervenligheden stor og tilfredsstillende.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Begge to er justerbare indefra, så der let og bekvemt kan ændres på dem efter behag. Så kan du selv ændre på den alt efter dit humør, vejret eller noget andet. Det er dig selv som bestemmer tempoet og med et produkt fra OBS, så ved du at tingene er i orden og af god kvalitet. T-VTC kittet fra OBS giver en rigtig fyldig og smagfuld damp, som kan nå alle smagsnuancerne fra de forskellige e-juices, som der anvendes. Når du først har prøvet denne damper, så vil du ikke bruge andre. Logoet fra OBS med den klassiske Alien er varetegnet for sikkerhed og tryg rygning i hele e-cigaret branchen. Du skal bare koncentrere dig om at hygge dig med din e-cigaret og sørge for at få den fulde nydelse ud af den.  

Funktionelt design

En cigaret kan have flere funktioner, så den kan gøre hele oplevelsen meget bedre. Det kan være du ikke anede at de eksisterede og du vil blive ekstra overrasket over de forskellige variationer. Her hos Prodamp forhandler vi bl.a. OBS T-VCT BVC, som giver ekstra muligheder. For med denne T-VCT kan du foretage sub ohm dampning, der gør rygningen på e-cigaretten til en ekstra fornøjelse. Du kan ligeledes drage nytte af BVC teknologien med dette produkt fra OBS. Og som altid når du har med OBS at gøre, så er du sikret kvalitet og professionalisme. Den leverer en perfekt smag, så man kan smage alle de mange nuancer, som der findes til e-cigaretten. Du kan f.eks. forsøge dig med nogle af Prodamp’s egne e-juice blandinger, hvor vi har et enormt bredt udvalg. Alle vores produkter er altid DEG-fri, diacetyl-fri og acetyl propionyl-fri, så du trygt kan nyde dine favorit smagsvarianter. Med en OBS T-VCT coil kan du få det fulde udbytte ud af din e-cigaret og din j-juice. Du kan også vælge en sub ohm coil til OBS T-VCT tanken, som kan give dig mere kraft og tryk på dampen . De er designet i det kvalitetsstemplede materiale "Green Cotton", så du blandt andet kan justere dit væskeniveau, så det passer dig. Det er uden tvivl den lille perfekte gave, for at takke din partner for de små ting i hverdagen. E-cigaretten vil lige løfte så et par tak op ad med denne lille feature, som bare bringer nydelsen frem. Du kan også vælge den flotte og populære OBS Crius RTA V3 tank, hvor hele oplevelsen bliver en fornøjelse. Her kan du helt brugervenligt og nemt bygge din egen opsætning op, så din e-cigaret bliver optimalt matchet dine smagsløg, for mulighederne og funktionerne er mange med OBS.