Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Sense Der er ingen produkter.

SMÆK PÅ DAMPEN MED SENSE

Ønsker du også kun de bedste komponenter til din e-cigaret? Vi har et stort sortiment af de bedste komponenter fra SENSE. Denne producent producerer nogle af markedets bedste komponenter til din e-cigaret, så du er sikret en pålidelig e-cigaret, der altid virker. Der er nemlig ikke noget mere tarveligt end når tanken går i stykker, så man ikke kan bruge sin e-cigaret.

Hos ProDamp.dk forhandler vi kun de bedste komponenter til e-cigaretter, heriblandt SENSE. SENSE er et anderkendt brand, når det kommer til e-cigaretter, tanke og coils. Tag et kig på vores udvalg her på siden – du finder helt sikkert noget, som du kan bruge. Vores sortiment er stort, og hvis du har nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig på vej til at finde den bedste e-cigaret, tank og coil.

Højkvalitets produkter fra SENSE

Vores store sortiment af produkter fra SENSE inkluderer nogle af markedets bedste tanke. F.eks. Sub-Ohm tankene fra SENSE, der giver en fantastisk smag ved hjælp af et godt airflow, der er justerbart, så du kan tilpasse produktet til lige præcis den lufttilstrømning som du ønsker.

 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Alle produkterne fra SENSE er produceret i 100 procent rustfrit stål. Og desuden er resten af delene i hvert komponent kvalitetssikret og lavet af de bedste materialer, så du får det bedste produkt overhovedet muligt – og så endda til en god pris! Ikke nok med, at produkterne har et god kvalitet, så har de også et fantastisk design. SENSE har gjort et uovertruffen arbejde, når det kommer til at få både tanke og coils til at se godt ud, hvilket er noget man som damper virkelig sætter pris på.

Coils fra SENSE har desuden en fremragende røg-motor, der kan producere en stor mængde damp. På den måde får du ikke blot en god smag, men også rigtigt meget damp med i købet. F.eks. vores SENSE Herakles sub ohm, der bruger en 0.6 ohm dual coil, som kan producere mellem 40-75W, men kan gå helt op til 100W uden at blive for varm. Husk – at ethvert komponent der sidder på din e-cigaret har indflydelse på smagen, der kommer ud. Køb derfor kun de bedste komponenter. Hos ProDamp får du kun det bedste af det bedste, og vi kan rådgive dig om hvilket produkt der passer bedst til dig.

SENSE har mange år på bagen når det kommer til produktion af e-cigaretter og tilhørende komponenter. Meget af SENSE’s teknologi er patenteret, hvilket betyder at denne producent har nogle af markedet ikke blot mest kvalitetsbevidste, men også mest eksklusive produkter. Med en SENSE tank og tilhørende coils går du ikke galt i byen.

Mangler du smag, som du kan hælde i din SENSE tank? Her på ProDamp.dk har vi et kæmpe sortiment af e-væsker til e-cigaretter. Du kan få næsten alle former for smage, lige meget hvad du er til. Sødt, surt, stærkt eller mildt – vi har det. Også hvis du er til de lidt mere specielle smage, kan du finde det her på siden. Du finder også de klassiske smage såsom jordbær og vandmelon. Du finder vores produkter her på siden.

E-cigaretten – et fantastisk alternativ til rygning

E-cigaretten er en fantastisk måde, hvorpå du kan stoppe med at ryge cigaretter på. Med en god e-cigaret er du godt på vej til at blive røgfri og stoppe med at ryge tobak. Ikke nok med at e-cigaretter hjælper dig til afvænning, så er de rent faktisk også sjovere end almindelige cigaretter. Du får nemlig både mulighed for at vælge din egen smag når du skal dampe og så kan du også selv vælge hvor meget røg du ønsker. Desuden undgår du alle andre afvænningsmetoder, som i de fleste tilfælde ikke virker, såsom tyggegummi og nikotinplastrer. Med en e-cigaret får du blot lov til at fortsætte med at dampe i stedet for at ryge.

En af de største fordele ved en e-cigaret er, at du fortsat har mulighed for at være social sammen med andre rygere. Dette kunne f.eks. være på arbejdet eller til festen. I stedet for at ryge med vennerne kan du bare dampe – og der er helt sikkert nogle af dine venner, der gerne vil prøve. Af alle danske rygere, der ønsker at holde op med at ryge, er det rent faktisk en stor del der mener det er et socialt aspekt af rygning, som afholder dem fra at holde op.

Med E-cigaretter fra SENSE får du mulighed for at stoppe med at ryge. Og så slipper du på samme tid for de klassiske abstinenser som der opleves ved almindeligt rygestop. E-cigarretten er den perfekte måde at stoppe med at ryge på – men husk altid at købe e-tanke og coils af den bedste kvalitet. Så får du den bedste oplevelse, når du skal ryge din e-cigaret. Med en SENSE tank og coils har du muligheden for at tilpasse smagen på mange måder, blandt andet ved justering af airflow og e-væske.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter fra SENSE, er du velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores butikker i Thisted, Brovst eller Aars. Vi kan give dig rådgivning omkring vores produkter, om så du er en ryger der ønsker at starte med at ryge e-cigaretter som ønsker et alternativ til tobak, eller blot er en e-røgs entusiast, der ønsker det bedste der findes inden for e-cigaretter og tilhørende komponenter.