Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

UD - Youde Der er 3 produkter.

UD - YOUDE TECHNOLOGY

UD står for 'Unification Of Design' som er mottoet for Youde Technology Co. Ltd. Virksomheden er en af de hurtigst voksende aktører på markedet for e-cigaretter og har i 2015 alene investeret 300 mio. dollars i at udvide deres forretning. De opkøbte blandt andet 45 hektarer land, hvor de senere har bygget deres hovedsæde og produktionshaller. Herfra producerer de hver måned mere end 10.000 e- cigaretter, 25.000 atomizers, 120.000 styks tilbehør. Youde Technology Co. Ltd. Har deres hovedkvarter i Guangdong provinsen I det sydlige Kina, hvor fra de eksporterer til det meste af verden. Her beskæftiger de omkring 500 medarbejdere med alt lige fra research, produktudvikling, design, produktion og salg. UD er blevet et af de førende brands på markedet og det kan også ses på deres regnskab, hvor både omsætningen og overskuddet har været støt stigende hvert eneste år siden etableringen i 2011. Som så mange andre af de store brands har UD deres forretning i Kina grundet de lave produktionsomkostninger, men har deres største markeder udenfor Kina. UD eksporterer langt de fleste af deres produkter til vestlige markeder. Her står Nordamerika for 45% af den samlede omsætning mens Vesteuropa står for 33% og Sydamerika står for 5%. Som følge af deres internationale eksport er Youde Technology Co. Ltd også en meget international virksomhed der kan træffes gennem deres egen hjemmeside, Facebook og Instagram. UD har modtaget flere certificeringer for deres produkter blandt andet CE certifikatet og RoHS certifikatet.
UD har, som allerede nævnt, en stor månedlig produktion af mange forskellige produkter og deres brand omfatter alt lige fra færdige E-cigaretter, Kits og tilbehør. Alt sammen med den kvalitet der har været med til at gøre UD til et af verdens førende brands på markedet for E-cigaretter.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Hvorfor har vi UD hos Prodamp?

Ud er et af de førende og hurtigst voksende brands på markedet. Det er de især fordi de formår at forbinde flot design med brugervenlighed og kvalitet. Det gælder både deres e-cigaretter, kits og forskellige former for tilbehør. Det er også grunden til at vi har en række forskellige produkter fra UD i vores sortiment. Vi har blandt andet deres velkendtee UD Bellus RTA og Goblin Mini V2 RTA tanke, deres UD Zephyrus V2 subtank og den lækre UD HUNTER driptip. Vi har selvfølgelig også deres UD BALROG 70W TC KIT med temperatur styring og topfyldning af tanken og en række forskellige coils, fx UD Zephyrus V2 Coils og UD Balrog Coil. Herudover har vi også lang række produkter i tilbehørskategorien for den mere erfarne damper. Det kan fx være en UD Mini Skævbider, UD Wire Box eller UD Ferris Wheel Coil Box der kan hjælpe dig med at bygge dine egne coils eller egen damper.
UD er et af de bedste brands i branchen og vi er hos Prodamp glade for at have dem i vores sortiment af leverandærer og kunne tilbyde vores kunder en lang række af deres fede produkter. Uanset om du er ude efter færdige Kits, tilbehør eller reservedele, så har UD noget for dig. Med deres konstante fokus på nytænkning, holdbarhed og samspil mellem design og kvalitet er produkterne fra UD helt klart værd at tjekke ud, uanset hvad du leder efter.