Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Rofvape Der er ingen produkter.

Med Rofvape er du godt på vej

Rofvape er klassens selvsikre dreng der ikke er bange for at stole på egne kvaliteter. Virksomheden blev grundlagt da der, ifølge eget udsagn, var behov for bedre kvalitet og højere standarder på markedet for E-cigaretter. Det inspirerede til grundlæggelsen af ShenZhen Rofvape Technology  Co., Ltd i 2014 med missionen om at forbedre brugeroplevelsen og måden at dampe på. Det gør det gennem det de kalder livsstils dreven design, hvor de forsøger at udvikle deres produkter efter forbrugernes måde at anvende dem i deres dagligdag. Derudover har de også et konstant fokus på innovation og påstår selv, at deres produkter er teknologisk overlegne i forhold til mange af konkurrenterne. Et andet parameter Rofvape slår sig op på er miljøvenlighed, hvor de forsøger at være de bedste på markedet til at udvikle e-cigaretter der sætter så lille et aftryk på miljøet som muligt, både i produktionen og i den endelige bortskaffelse af produktet.
Rofvape ligger som så mange andre E-cigaret virksomheder i Bao´an distriktet i Shenzhen i Kina, hvor de selv udvikler og producerer alle deres produkter. Her fra eksporterer de til det meste af verden. Deres primære markeder er USA og Europa men de aktive på både det engelske, franske, nordiske, afrikanske, arabiske og australske marked, for at nævne nogle få. Rofvape har store ambitioner om at være det største og mest fortrukne E-cigaret brand. Det vil de opnå gennem integritet og konstant udvikling. Integriteten dækker over, at de ikke vil være de førende på en hver bekostning. De har deres værdier på plads og vil ikke tage den korte genvej, hvis det betyder at de må gå kompromis med de værdier. Så vil de hellere tage den lange og besværlige vej. Konstant udvikling dækker over deres iver efter at være i kontakt med deres kunder. De ønsker hele tiden at få feedback på deres produkter, så de hele tiden kan forbedre dem. De forsøger at holde kontakten gennem både deres kundeservice, Facebook og Instagram.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Hvorfor har vi Rofvape hos Prodamp?

Her hos Prodamp bestræber vi os på at kunne tilbyde vores kunder et stort sortiment med alle de store brands. Det kræver dog at de brands lever op til vores høje krav til kvalitet og sikkerhed. Rofvape blev stiftet i 2014 med en mission om, at højne kvaliteten og sikkerheden indenfor fremstillingen og brugen af e-cigaretter og derfor er de også et interessant brand for os her hos Prodamp. De fremstiller en række forskellige produkter til rimelige priser og vi er overbeviste om, at der stadig er en masse udviklingspotentiale i Rofvape som Brand og virksomhed. Der er vi på grund af deres konstante fokus på kvalitet, sikkerhed, innovation og forbedring gennem feedback fra deres brugere.
Her på siden kan du finde en række forskellige produkter fra Rofvape, vi har blandt andet den roste ROFVAPE A BOX MINI 50W, som er kendt for sin smarte temperaturkontrol og høje grad af brugervenlighed. Vi har også deres fixe sub-ohm sæt Rofvape A Plus Mini Kit og deres lækre Rofvape A Plus Mini Coil.
Så hvis du er ude efter produkter der er designet og fremstillet efter principper om kvalitet, brugervenlighed og sikkerhed, så har Rofvape måske lige det du leder efter.