Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

HorizonTech Der er ingen produkter.

HORIZONTECH - SUBOHM

HorizonTech hører blandt de mere populære producenter af kvalitetsudstyr og komponenter til vaping. Det er en kinesisk producent, hvis fokus altid har været at udvikle innovative løsninger, der flytter grænsen for hvad det er muligt at lave inden for vaping-udstyr. Deres produkter er kendetegnet ved at være af god kvalitet med et lækkert finish, der virker eksklusivt uden at være prangende. Når du køber HorizonTech er du sikker på at få noget af det ypperste på markedet, der er teknologisk såvel som kvalitetsmæssigt imponerende.

Revolutionerende innovationer

HorizonTech er kendt for at producere adskillige succesfulde serier af e-cigaretter og kits. Hemmeligheden bag deres succes er kombinationen af kvalitetsmaterialer og teknologisk nytænkning, der er med til at placere dem blandt de bedste på markedet. Herunder har blandt andet deres Arctic-serie har vundet indpas i adskillige kredse, der er fortalere for sub-ohm vaping. En af grundene til at dens popularitet er inkluderingen af de revolutionerende Bottom Turbine Coils (BTC), der sammen med justerbar lufttilførsel gør det muligt at producere en fantastisk smag. Artic-serien er desuden kendetegnet ved at kunne operere helt ned til 0,2 ohm, der giver en helt fænomenal sky, foruden den ekstra intense smag. Ydermere har Horizon Tech sammen med deres Arctic-serie præsenteret nye typer af flettet wire lavet af Kanthal A1, som de kalder for ”Monster” coils, navngivet henholdsvis Snake, Hive, og Tiger. De særlige snoninger på wiren gør, at bomuldsvægen får et større overfladeområde at arbejde med, hvilket betyder en bedre dampudvikling og smag. 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Et af HorizonTechs nok hotteste produkter for tiden må være deres Spartan, der er den perfekte balance mellem størrelse, ydelse og design. Spartan benytter også BTC-teknologien i dens coils samt justerbar lufttilførsel, hvilket er nogle af grundene til dens popularitet. Dertil kommer også den kompakte størrelse, som også vil virke tiltalende for de mange vapere, der ikke er interesserede i at rende rundt med en alt for stor tank i lommen. Dertil kommer den smarte funktion, hvor du kan fylde væske på den både fra bunden og fra toppen, hvilket praktisk hvis man enten skal lave en komplet opfyldning eller bare skal have tanken toppet af i løbet af dagen.

Phantom er en anden populær produktserie, som også er kendetegnet ved adskillige smarte teknologiske løsninger, såsom et mekanisk kølesystem, der sørger for at man undgår overophedning af dampen, hvilket kan ske ved høje effekter. Med Phantom har HorizonTech også introduceret det geniale Liquid Recycling System. Når man normalvis vaper, vil noget af dampen kondensere, inden det når ud af mundstykket. Dette system der sørger for at ubrugt væske bliver ledt tilbage i tanken, hvilket betyder mindre spildt væske og i sidste ende længere tid mellem genopfyldningerne.

Senest har HorizonTech annonceret deres Krixus-serie som det seneste skud på stammen af deres produkter. I denne finder man en helt ny og revolutionerende coil, bestående af tungsten, med en levetid på mindst en halvt år. Ved at anvende keramiske materialer i produktionen er det muligt at få nogle utroligt slidstærke coils, der har en langt længere levetid end de coils lavet af de mere almindelige materialer. Det eneste der kræves er at udskifte bomuldsvægerne fra tid til anden. HorizonTech lover med andre ord en langt mere stabil og holdbar løsning i deres allerede imponerende sortiment.

Foruden de mange muligheder for personlig tilpasning tilbyder HorizonTech også kits til gør-det-selv-vaperen, der ønsker at kunne tilpasse sin vaping-oplevelse ned til sidste detalje. Med mulighed for selv at kunne udskifte og tilpasse eksempelvis de enkelte coils og væger, har man mulighed for at skræddersy sin HorizonTech kit, og mikse og matche ud i det uendelige, så man får en langt mere personlig vaping-oplevelse.

Kvalitetskomponenter fra hele verden

HorizonTechs modeller og komponenter produceres udelukkende i rustfrit stål, hvilket sikrer komponenterne en lang levetid. Mere specifikt, så er der tale om varianten af rustfrit stål der går under navnet SAE 304, der er kendetegnet ved at være utroligt modstandsdygtigt over for rust og andre former for korrosion. Desuden er tankene i deres modeller lavet af Pyrexglas, der er kendt for at være mere holdbart, og bruges blandt andet også i laboratorieudstyr og til optisk udstyr såsom spejle til teleskoper. Modsat de mere gængse typer glas, som andre producenter bruger, så udvider Pyrexglas sig ikke særlig meget under varme, hvilket betyder at  der ikke er risiko for at det sprænger under den kraftige varmeudvikling, der opstår i tanken når man vaper. Deres coils er lavet af forskellige kvalitetsmaterialer, alt efter model. De mest udbredte er stålwire i 316 rusfrit stål, Kanthal A1 wire, Ni200 wire eller Clapton wire. Kanthal er en legering opfundet i Sverige, der er lavet til høje temperaturer, hvilket gør den velegnet til sub-ohm vaping. Ni200 er en nikkellegering, og er populært valg for de fleste vapere, der har et temperaturstyret kit. HorizonTech tilbyder forskellige valgmuligheder for coils såsom den i Arctic-serien, hvor kan man selv vælge hvilken type man ønsker, alt efter præferencer. Det er frihed til at vælge mellem mange forskellige kombinationer, der gør HorizonTech så populære, som de er.

Vægerne i HorizonTechs coils er alle produceret af økologisk japansk bomuld. Det betyder blandt andet, at de er fri for sprøjtemidler såsom pesticider under opvæksten. Under forarbejdningen bliver der ikke anvendt blegemiddel eller andre former for kemikalier, der kan have betydning for kvaliteten på vægerne. Resultatet en er væge, der giver en uovertruffen renhed og klarhed i smagen.