Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Council Of Vapors Der er ingen produkter.

Hvem er Council of vapors?

Council of vapors adskiller fra mange andre brands ved ikke at være startet med udregninger og kalkuler af professionelle teknikere og økonomer. Council of vapors er derimod startet af helt almindelige damp entusiaster som kun havde en ting til fælles, nemlig kærligheden til e-cigaretter. Det har skabt et unikt brand der er Connaisseurer den perfekte dampoplevelse men stadig er helt nede på jorden i forhold til sine kunder, da stifterne selv en gang var kunder. Det giver en naturlighed i deres produkter der er ret unik og det er ofte meget tydeligt, at fremstillingen har fundet sted med kærlighed og passion som de drivende kræfter. Samlingen af damp entusiaster grundlagde Council of vapors i 2013 og allerede året efter, i 2014, vandt de den prestigefyldte Spinfuel Vape Gear Award. Den hurtige succes skyldes helt sikkert, at folkene bag Council of vapors har dyrket kulturen og branchen i mange år, før de selv stiftede virksomhed og begyndte at fremstille de produkter de syntes manglede på markedet. Hovedkvarteret for Council of vapors ligger i Los Angeles, hvor alle de gode ideer udtænkes og designes. Herefter sendes ideerne til Taiwan, hvor Council og vapors har deres fabrik. Det betyder, at produkter fra Council of vapors både indeholder stærkt design, god kvalitet og samtidig er utrolig konkurrencedygtige på prisen. Det skyldes den todelte proces, hvor al arbejdet med undtagelse af selve produktionen foregår i Los Angeles, hvor man har fingeren på pulsen af de nyeste tendenser indenfor design og brugervenlighed og samtidig har skrappe krav til kvalitet der skal være både lækker og langtidsholdbar. Ved herefter at udføre produktionen i Taiwan sikrer man sig både at omkostningerne minimeres og at arbejdet udføres med ekspertise, som de har rigtig meget af i Østen. På den måde forbinder man det bedste fra to verdener i et unikt brand. 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Council og vapors er som sagt stiftet af entusiaster ligesom dig og mig og det kan man også mærke på deres kommunikation. Det er et meget ungt og moderne brand og Council of vapors er derfor til stede på alle de sociale medier, både Facebook, Instagram, Google+, Twitter og Youtube, hvor de er rigtig aktive og gode til at interagere med andre entusiaster om, hvordan man skaber de bedste produkter at dampe med.

Hvorfor har vi Council of Vapors hos Prodamp?

Hos Prodamp er vi selv damp entusiaster. Vi går op i at skabe de bedste og sikreste dampoplevelser, for os selv og især vores kunder. Derfor er det naturligt at vi har Council of vapors i vores sortiment. Der er her tale om et brand der adskiller fra mange af de andre vi fører, både via deres historie og den måde de driver deres virksomhed på. Det gør det hverken til et bedre eller dårligere brand end så mange andre, men det gør det til et specielt brand. Deres kærlighed til deres erhverv og de produkter de fremstiller er prisværdig og kan især ses på den måde de samtaler med deres bruger på de sociale medier. De leder altid efter forbedringsmuligheder men følger ikke bare strømmen, hvis ikke de selv mener, at det er den bedste måde at opnå den perfekte dampoplevelse på. Udover at have et solidt fundament, bygget på entusiasme og viden omkring e-cigaret branchen, er deres forretningsmodel, men udvikling og design i USA og fremstilling i Taiwan med til at sikre både unikt og moderne design, samt kvalitet og holdbarhed uden at det koster en bondegård. Så hvis du er på udkig efter et unikt brand, som sætter brugeroplevelsen forrest, så skal du tage et kig på vores sortiment indenfor Council of vapors. Her finder du både deres CoV Mini Volt 40 watt med indbygget batteri på hele 1300 mAh, drippers, subtanke og diverse cols. Du vil ikke blive skuffet.