Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Dovpo Der er ingen produkter.

Dovpo mods

Dovpo er et gammel kæmpe i e-cigaret branchen med al den power, know-how og kunnen der følger med. Mens mange andre brands er sprunget med på damp vognen i løbet af de seneste par år kan Dovpo i 2016 fejre deres 10 års jubilæum som et af de førende brands på markedet. De var i 2006 en af de første virksomheder til at etablere sig i det der i dag er hovedstaden for e-cigaret produktionen, nemlig Shenzhen i Guangong provinsen i Kina. Her har Dovpo en imponerende produktionsenhed som tager sig af hele værdikæden, fra den indledende research og udvikling, til fremstillingen, markedsføringen og serviceringen af deres mange produkter. Deres fabrik har en af de største kapaciteter i branchen og månedligt producere op mod 600.000 enheder på deres mere end 20 produktions linjer. Dovpo er rigtig store i Kina og Japan men eksporterer også en stor del af deres produktion til vestlige lande, hvor deres største markeder er Nordamerika og Europa. Her er Dovpo´s produkter kendte for deres kvalitet og holdbarhed, et godt renomme der er blevet bygget op gennem mange år og som er til at stole på. Dovpo har siden starten for 10 år siden sværget til deres kundeorienterede forretningsmodel, hvor de forsøger at imødekomme kundernes ønsker, uanset hvad de måtte være. Det har givet Dovpo et rigtig godt rygte, som en god, ærlig og stabil leverandør og kvalitetsprodukter hos både forhandlere og slutbrugere verden over.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Hvorfor har vi Dovpo hos Prodamp?

Dovpo er et af de ældste og mest anerkendte brands på markedet for E-cigaretter. De er kendte for deres høje kvalitet og for at producere stabile produkter med lang levetid. Derudover har de gennem deres lange historie opbygget en ekspertise og know-how som få på markedet kan matche. Derfor har vi selvfølgelig også Dovpo i vores sortiment. Vi kan for eksempel tilbyde den kraftige og brugervenlige DOVPO Champion 220W TC som også har et rigtig fedt design. Så hvis du leder efter langtidsholdbar kvalitet, som har bevist sig over mange år, så bør du tjekke vores produkter fra Dovpo ud.