Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

SMY Der er ingen produkter.

Hvem er SMY?

SMY står for simeiyue og er navnet på et af de mest moderne brands i branchen. SMY følger tidens trend som få andre og inkorporerer nogle af de mest populære teknologiske innovationer i deres produkter. Et eksempel på det er deres banebrydende touch box, som tager designet du kender fra din telefon og din tablet og skalerer det ned til en effektiv dampmaskine der betjenes helt uden knapper.
Simeiyue Tech. Co., LTD, som er virksomhedens formelle navn, blev grundlagt i 2009 i Kina og ligger stadig i hovedstaden for vaping, Shenzhen i Guangdong provinsen. Her har de etableret en produktions base på 3000 kvadratmeter, hvor de selv producerer alle deres produkter. Det er de så gode til, at d har modtaget GMC prisen som Excellent Manufacturer. De har herudover 7 internationale patenter på deres produkter og et væld af patenter for deres design. SMY er en af de rigtige store spillere på markedet for e-cigaretter og tilbehør både internt og eksternt. Internt sidder de som næstformand i Shenzhen´s handelskammer for E-cigaretter og eksternt er de i stand til at producere en halv million enheder om dagen, som eksporteres til markeder over hele verden. Det sker ved hjælp af en lang række effektive produktionslinjer, som betjenes af 200 veltrænede medarbejdere der arbejder under mantraet: “Quality First, Customer Supreme”. Deres fokus på en velorganiseret produktion med fuld fokus på kvalitet for kunden har sikret dem en rækker certificeringer, blandt andet CE, ROHS, SGS, PSE, UV og EK for at nævne nogle stykker. 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

SMY er en international virksomhed der eksporterer til hele verden. De har markeder på alle kontinenter og er især store i Europa, hvor de har en stor tilstedeværelse i blandt andet Tyskland, England, Frankrig, Spanien og Norge.
SMY er også en moderne virksomhed, ikke kun når det kommer til deres produktdesign, men også når det kommer til at interagerer med deres kunder. De har en profil på stort set samtlige sociale netværk der findes, både Wordpress, Facebook, Instagram, Google+, Pinterest og Youtube. Her viser de deres nyeste innovationer frem og kommunikerer med deres brugere for at få deres feedback på deres produkter.
SMY er et stort og rigtig spændende brand der operer som en ung virksomhed, tager chancer og har fingeren på pulse af den teknologiske udvikling, men samtidig har mange års erfaring med sig og de produktionsmæssige muskler der skal til for at omsætte ideer til produkter, der kan gøre en forskel på næsten alle markeder i verden.

Hvorfor har vi SMY hos Prodamp?

For at en brand kan komme i betragtning her hos Prodamp er det ikke nok med skinnende overflader, smarte buzzwords og moderne glitter. Vi sætter pris på det smarte, det frække og det innovative, men ikke hvis det er på bekostning af kvaliteten. Det er også grunden til, at vi har SMY i vores sortiment. De formår at koble det smarte med det holdbare og skabe kvalitet der samtidig fornyer og interesserer. Et af de produkter vi især er faldet for hos SMY er deres anerkendte Touch Box der, som navnet siger, inkorporerer en touch skærm i din damper. Det giver ikke kun et lækkert futuristisk look men fungerer også utrolig godt i praksis. Derfor blev vi nød til at inkludere Touch Boxen fra SMY i vores sortiment, da du ikke finder touch skærmen hos andre producenter på markedet. SMY TOUCH BOX bruger et 2600 mAh batteri og giver dig mulighed for at dampe med 100 watt. Så er du ude efter en damper der skiller sig betragteligt ud fra mængden med sin unikke design og stadig leverer en kvalitetsoplevelse, når du suger i den, så tag et kig på Touch boxen fra SMY.