Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Pioneer4You Der er ingen produkter.

Hvem er Pioneer4you?

Pioneer4you er et erfarent brand der har været i branchen i mange år.
IPV Technology Co.,Ltd blev stiftet i 2005 og har hovedsæde i Guangdong i Kina, hvorfra de eksporterer deres mange produktserier til det meste af verden. De producerer alle deres produkter selv på deres store fabrik i Shenzhen som også ligger i Kina og alt i alt beskæftiger de dagligt små 500 medarbejdere. Deres største marked er Nordamerika og herudover ligger en stor del af deres salg i Vesteuropa og det meste af Asien. Det gør, at man hos Pioneer4you er godt bekendt med de europæiske forbrugere. De er nemme at tale med og yder en helt udmærket kundeservice.
Pioneer4you er en super professionel virksomhed med stor fokus på den teknologiske udvikling. De har samlet hele deres værdikæde in-house og har bla. en meget aktiv udviklingsafdeling, som konstant overvåger markedet, forbrugerne og produkterne og holder dem op imod den teknologiske udvikling. Det resulterer i, at de ofte lancerer nye produkter indenfor deres mange produktserier. 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Deres store fokus på teknologi og udvikling af nye produkter og modeller matches ikke mange steder i branchen og deres innovative tilgang til e-cigaretter har gjort, at de i dag har en række design patenter, modelpatenter og fremstillingspatenter. Kvaliteten af deres produkter er også svær at sætte en finger på og de har da også både ISO9001, ISO14000, GMP, CE, ROHS og FCC certificeringer på deres produkter.
Pioneer4you er helt generelt en stærk, international producent af e-cigaretter og må betegnes som en af de førende på markedet når det kommer til, at skabe kvalitet til en rimelig pris. De har været i branchen i mange år men har ikke mistet lysten til at innovere og skabe nye løsninger og produkter. Det kan de gøre på deres egen unikke måde ved at trække på de mange års erfaring de har og den know how de har opbygget gennem tiden.

Hvorfor har vi Pioneer4you hos Prodamp?

Vi fører pt. Ikke så mange forskellige produkter fra Pioneer4you. Vi holder dog hele tiden øje med deres sortiment, så vi løbende kan opdatere vores eget med de produkter, vi føler kan være relevante for vores kunder. Vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder produkter fra Pioneer4You. Siden 2005 har de vist sig at være garante for især en ting, som vi vægter meget tungt her hos Prodamp, nemlig at skabe kvalitet til en god pris. Med deres velfungerende og yderst produktive udviklingsafdeling er der intet der tyder på, at de stopper med deres innovative tilgang lige foreløbigt. Derudover er deres store fokus på kvalitet også et parameter der gør, at vi er trygge ved at forhandle produkter fra Pioneer4you. Deres produkter er altid gennemtjekkede og produceret i tilsvarende og flotte materialer med en lang holdbarhed. Det er nemlig også en af Pioneer4you´s målsætninger, at bidrage til en til en højere produkt standard på markedet for e-cigaretter. Det er noget vi sætter pris på her hos Prodamp.
Først og fremmest fører vi dog produkter fra Pioneer4you fordi de holder. Så hvis du leder efter kvalitetsprodukter som er helt på forkant med den teknologiske udvikling og som ikke koster ne hel masse så bør du tjekke vores sortiment af Pioneer4you produkter ud.