Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Vaptio Der er ingen produkter.

Hvem er Vaptio?

Efterhånden som vaping er blevet mere og mere populært er der også kommet flere og flere brands. Nogle brands forsøger bare at ride med på bølgen og skabe hurtig indkomst uden at have den store interesse i at forbedre mulighederne for forbrugerne af vaping produkter. Sådan et Brand er Vaptio heldigvis ikke. Vaptio er et ungt brand der først er kommet på banen efter vaping virkelig begyndte at tage fart, som et sundere alternativ til tobaksrygning, men Vaptio er ikke bare hoppet med på vognen. Vaptio blev grundlagt i 2014, fordi de så et hul i markedet, hvor der ikk var nok fokus på, hvordan dampen egentlig smagte. Mange solgte vaping produkter og mange solgte e-væsker, men få studerede begge verdener og hvordan de spillede sammen under selve dampningen. Hver for sig kan en vapor og en væske være nok så god, men hvi sammenspillet mellem dem ikke fungerer, så betyder det ikke ret meget. Vaptio satte sig derfor for at etablere sig som det brand der forstår både maskinen og væsken, så de kunne udvikle vapors der gav den bedste smagsoplevelse til brugeren. Det har været deres mission lige siden og en mission de har haft stor succes med at føre ud i livet. 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

En af hemmelighederne bag en god dampsmag ligger i temperaturen. Derfor har Vaptio brugt mange ressourcer på at finde de bedste temperaturer at dampe ved og derefter udvikler en vapor der kan indstilles så nøjagtigt som muligt til netop de temperaturer. Det har gjort, at produkter fra Vaptio har et af markedets bedste temperaturreguleringssystemer i form af deres patenterede ATC (Accurate Temperature Control). Det er 5 gange så præcist som almindelige temperatursystemer og giver derfor optimale betingelser for at finde den bedste temperatur og derved også den bedste smag. Vaptio arbejder som nogle af de eneste sammen med de førende producenter af e-væske for hele tiden at lære mere om, hvordan man kan opnå den bedste damp- og smagsoplevelse.
Vaptio blev grundlagt i Seatle, USA, hvor de stadig har deres base. Her forgår deres omfattende research- og udviklingsarbejde som aldrig står stille. Når ideerne er gennemtestede og færdigudviklede bliver de sendt til produktionen i Kina, nærmere betegnet Shenzhen, hvor de produceres af deres samarbejdspartner Shenzhen First Union, der er en af de største produktionsvirksomheder i verden, når det kommer til e-cigaretter. På den måde får Vapio det bedste fra to verdener. Det vestlige design og state of the art innovation koblet med de lave produktionsomkostninger og store know how der findes i Shenzhen der ofte betegnes som hovedstaden for E-cigaret produktion.
Vapio er et af de førende brands når det kommer til at gå videnskabeligt til værks i forsøget på at skabe den bedst mulige smagsoplevelse til dampere over hele verden.

Hvorfor har vi Vaptio hos Prodamp?

Her hos Prodamp er noget af det vi gå allermest op i kvalitet. Især gennemtænkt kvalitet. Det er netop hvad Vaptio står for. De er ikke bare endnu et brand, men et brand med en klar mission, som de har et gennemtænkt plan til at udføre. Man kan ikke andet end imponeres, når man ser, hvor meget energi Vaptio bruger på at undersøge og afprøve forskellige damptemperaturer og hvordan det påvirker de forskellige sammensætninger af e-væsker. Belønningen for deres hårde arbejde kan blandt andet findes i deres patenterede temperatursystem, som hører til blandt de bedste på markedet.
Derfor har vi selvfølgelig en række Vaptio produkter i vores sortiment, for eksempel deres Vaptio 50W SubKit, som har et indbygget batteri på hele 2100mAh og giver rigtig meget smag og rigtig meget damp. Vi fører også deres meget roste Vaptio P-1 Coil her på siden.
Så hvis du leder efter et kvalitetsbevidst brand der går op i, hvordan du får mest ud af din damp, så skal du måske tjekke op for Vaptio. De har siden starten været dedikeret til at give deres kunder de optimale smagsbetingelser og er i dag et af de førende brands, når det kommer til temperaturstyring. Holder man det sammen med deres skarpe sans for design og innovation, får du et rigtig spændende brand, som vi er glade for at have i vores sortiment her hos Prodamp.