Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

MOLIQ Der er ingen produkter.

Moliq e-væske

Moliq står for MoLiquids og er en italiensk producent af premium E-væske. Det er et brand du trygt kan stole på, når du skal finde en ny lækker smag til din damp. Moliq er nemlig kvalitet ned til sidste dråbe. Deres produkter giver ikke kun din damp en smag af alverdens frugter og sød sager, men også en ro i maven, fordi du er sikker på, at væsken lever op til Moliqs strenge krav til kvalitet, renhed og sundhed.
Alle E-væsker fra Moliqs Dripper-line, er baseret på 70% VG og 30% PG, der gør E-væsken ideel til drippere, RTA og Sub Ohm-dampning generelt. Der er KUN anvendt farmaceutisk godkendt PG, VG og nikotin i Moliqs E-væsker, og alle aromaer er uden Diacetyl og er samtidig GMO-fri.
Moliq har deres hovedkvarter i Italien og skal derfor overholde de europæiske standarder for E-væsker. De forhold har altid været gældende for Moliq og derfor har de gennem hele deres historie arbejdet med rigtig høje kvalitetskrav til deres produkter.

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Det kan i dag både mærkes og smages i deres væsker, som er nogle af de bedste på markedet, både når det kommer til smag og god sammensætning.
Alle Moliqs E-væsker er både produceret, tappet og kontrolleret i europæiske laboratorier, der overholder de strengeste kvalitetskrav og er din garanti for en sikker dampoplevelse.

Hvorfor har vi Moliq hos Prodamp?

Her hos prodamp går vi op i kvalitet og sikkerhed, især når det kommer til E-væsker der kan have direkte konsekvenser for vores helbred. Derfor udvælger vi især e-væsker rigtig nøje, så intet er overladt til tilfældighederne. Skal et brand ind på vores hylder skal det leve op til alle gældende krav til gode og sunde E-væsker. Det vil sige, at vi ikke vil have nogle unødvendige eller mystiske tilsætningsstoffer som ikke er gennemtestede og veldokumenterede ud fra en sundhedsfagligt standpunkt. Er vi det mindste i tvivl om et brand, kommer det ikke ind i vores sortiment. Så vil vi hellere fremstille vores egen E-væske, hvilket vi også gør i stor stil, da vi simpelthen bare stiller store krav til de væsker vi damper på.
Moliq er dog et af de brands som vi er meget trygge ved at kunne tilbyde her på siden. På samme måde som vores egne E-væsker, er Moliqs produkter gennemtestede i de bedste europæiske laboratorier, så du kan være helt tryk ved at inhalere deres mange smagsvarianter med blandt andet banan, karamel, lemonade, jordbær og meget mere.
Så hvis du er ude efter en E-væske der både smager godt og lever op til de strengeste sundhedskrav, så bør du tage et kig på vores sortiment af E-væsker fra Moliq.