Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aroma by 7Sense Der er ingen produkter.

Concentrates by 7Sense 

7Sense er mærket af en af de virkelig lækre aromaer serier, som er Dansk produceret.

Alle aromaer fra 7Sense er omhyggeligt tilsmagt og kun de bedste aroma smage kommer videre i produktion. 7Sense bruger udelukket kun de bedste råvare, for  at sikre den bedste smag og den bedste kvalitet. Der bliver hele tiden arbejdet på at lave nye lækre smage og 7Sense har sine egne faste smags-crew, som tester alle smage, igennem en længere periode for at sikre du som kunde af 7Sense aromaer får den bedste og mest lækre smag.

Alle aromaer fra 7Sense er diacetyl, acetyl og propionylfri.    

Juicemageren bag 7Sense hedder Erik Hansen og hans formål er at lave aromaer der virkelig sætter gang i dine sanser og det smages tydeligt.

Viden om e-væske aroma er ikke særlig tilgængelig i Danmark, man skal nærmest have det sorte bælte i evæske aroma for at få det, men Erik`s viden omkring e-væske aromaer er igennem mange års erfaring som juicemager.

BEMÆRK: KAN KUN KØBES ONLINE! 

Fremvisning af produkter:

Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Anmod om at se produktsortiment (18+ år)