Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Product filter

Aktiverede filtre:

  VAPESON / HANGSEN E-VÆSKE - FAST LAV PRIS KUN Kr. 19,- Der er 21 produkter.

  HANGSEN / VAPESON EVÆSKE

  Vapeson er navnet på e-væske serien som er produceret af Hangsen. Hvorfor navnet Vapeson evæske og ikke Hangsen, Insano, Smoke-it, Gejser, Easy To smoke, Panda Juice, Damp24 evæske når det er samme e-væske og smag?

  Det er fordi Hangsen tilbyder, det man kalder for `private labels´ for at flere dampbutikker har mulighed for at udskille sig på deres eget e-væske mærke samt en masseproduktion af e-væsken, sådan den kan sælges billigt. Vapeson, Hangsen, Insano, smoke-it, Gejser, Damp24 og mange flere er lavet af Hangsen og det er samme evæske og smag. Hangsen e-væske kan fåes i forskellige tobak og menthol smage med og uden nikotin og har vi netop ikke din farvorit smag på lager er du altid velkommen til at kontakte os, så får vi den hjem.

  Hangsen er en af verdens største e-væske producenter og de startede i år 2009

  Hvis du ønsker at se om netop din e-væske er fra Hangsen kan du klikke på linket herunder som henviser til alle dampbutikker der har fået deres eget navn på e-væsken hos Hangsen.

  Link til sikkerhedsstyrrelsen: SE LISTE OVER ALLE E-VÆSKER LAVET AF HANGSEN - KLIK HER

  Fremvisning af produkter:

  Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

  Anmod om at se produktsortiment (18+ år)