Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Premium (Aspire cf vv + batteri med Nautilus mini)

placeholder-img

Med Aspire Premium fra Prodamp.dk er du godt kørende med et exceptionelt startsæt. Startssættet inkluderer 5 brændere, en væglader, et USB laderkabel, Nautilus mini tank og et variabelt batteri.

Læs mere...

Online pris!

DKK 499.00

PD-00012

Lagerstatus: På lager

Aspire premium kit ligger i den høje pris ende, hvad angår startsæt. Du får dog også alt hvad du overhovedet kunne ønske dig for at være godt kørende i et godt stykke tid. Med i startsættet får du nemlig hele 5 patroner ( coils/brændere ), en væglader, en USB lader, en nautilus mini tank og et variabelt batteri med i købet. Du får således rigeligt til at kunne opretholde et moderat forbrug i en god periode.

For at tænde batteriet skal der blot klikkes 5 gange hurtigt på knappen, den vil nu lyse op for at vise den er tændt/låst op – på samme måde låser/slukker du for batteriet, hvilket altid er en god ide inden du putter det tilbage i lommen eller din taske.

Tanken opfyldes nemt fra bunden, ved at du skruer selve bunden med brænderen fra resten af tanken. Vend tanken på hovedet, så mundstykket er ned imod din bordplade og påfyld derefter din e-væske. Første gang du skal sætte en ny brænder i, skal du huske at væde den godt med din e-væske. Dryp blot 5-7 dråber direkte ned i toppen af brænderen, så vattet i brænderen bliver vædet helt igennem. Derefter skruer du bunden på resten af tanken, skru tanken på batteriet og vent derefter 5-10 minutter, da brænderen vil have godt af selv at suge væske til sig, så du er helt sikker på, du ikke får den brændt af ved det første tryk på knappen.

En af de små og smarte funktioner ved dette sæt, er batteri knappen som skifter farve når du trykker på den, alt afhængig af batteriets opladning procent. Det er ikke fordi den dybe tallerken er blevet opfundet, men ikke desto mindre er det en rar lille funktion som hele tiden holder dig opdateret på batteriets opladning.

Alt i alt er det et rigtig godt kit, både for de helt nye og for de lidt mere garvede dampere, som kommer med en masse ekstraudstyr. Den producerer en masse damp og selvom den ligger i den høje prisklasse, er det langt fra dyrt i forhold til hvad man får. For man får nemlig et rigtigt godt produkt med en masse udstyr.

I bunden kan du se hvor mange ting du får med ved køb af denne startpakke, sat op på en overskuelig måde.

 

Sættet indeholder:

1 x Variabelt batteri. 1000 mah. 3,3 - 4,8 Volt

1 x Nautilus Mini tank

5 x Ekstra BVC coils (brændere til tanken)

1 x USB lader

1x 230v væglader

1 x Manual

1 x Gaveæske

EC-ID: 00219-18-15639 

EC-ID: 00219-17-00365

30 Andre produkter i samme kategori