Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Nautilus Hollowed Out Sleeve

placeholder-img
Anmod om at se produkt billeder (18+ år)

Vil man gerne pimpe sin tank op til sin e-cigaret kan man købe denne Nautilus Hollowed Out Sleeve og dermed pimpe tanken op på en helt ny måde

Læs mere...

Online pris!

DKK 49.00

Lagerstatus: På lager

Når man har købt en mod, tank og væsken til e-cigaretten, så er man klar til at begynde at dampe på den. Er man efter noget tit træt af udseendet af ens tank og e-cigaret, så er der mange forskellige muligheder som man kan gøre. Først og fremmest kan man gå ud og købe denne fantastisk flotte Nautilus Hollowed Out Sleeve, som sidder udenpå ens tank og dermed får ens e-cigaret et helt nyt udseende. Dette kan være med til at man som den eneste har præcis denne e-cigaret. Dette sleeve passer til alle tanke, og dermed kan man købe den uanset hvilken tank man har. Grunden til at den passer til alle tanke er at den kommer i to forskellige størrelser, nemlig i mini og i stor. Dette sleeve kommer fra virksomheden Aspire som har været på markedet længe og er kendt for at lave god kvalitets produkter. Dette er også tilfældet med dette Nautilus Hollowed Out Sleeve. Der er brugt de bedste produkter til at fremstille dette sleeve.

 

Nautilus Hollowed Out Sleeve pris og andre vigtige informationer

Prisen for dette Nautilus Hollowed Out Sleeve ligger på 129 kr. og det er uanset om man køber den lille eller den store sleeve. Man skal bare finde ud af hvor stor ens tank er, og hvilken en af de to produkter man skal bruge inden man køber dette Nautilus Hollowed Out Sleeve. Så hvis du har lyst til at opfriske din e-cigaret og give den et nyt look, så har vi her løsningen til dig. 

30 Andre produkter i samme kategori