Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

IMREN 18500 u/knop

IMREN 18500 u/knop

Alle e-cigaretter lever på deres batterier, og de fleste batterier er genopladelige, dog skal man udskifte disse engang imellem. Prøv med et IMREN 18500 batteri u/knop.

Læs mere...

Online pris!

DKK 80.00

Lagerstatus: På lager

Batterier lever ikke for evigt, og sådan er det også med de genopladelige batterier. Når man har opladet dem en del gange, så vil batteriet til sidst være død, og derfor skal man udskifte sit batteri på et tidspunkt.. Hvis man køber en starter pakke så vil der altid være et batteri med i pakken, nogle gange endda to batterier med. De holder som sagt ikke for evigt og derfor skal man udskifte dem engang imellem. De forskellige e-cigaretter bruger forskellige batterier og dette kan man læse mere om i den indlægsseddel som medfølger din e-cigaret -her vil der stå hvilket batteri du skal bruge. Der er mange e-cigaretter der bruger et batteri af denne slags, og derfor er IMREN 18500 batteri u/knop et populært batteri på markedet. IMREN 18500 batteri u/knop er et af de bedste batterier på markedet for e-cigaretter og det holder strøm utrolig længe.

 

IMREN 18500 batteri u/knop størrelse og pris

IMREN 18500 batteri u/knop findes i en størrelse, nemlig i 1100 mAh. Dette er et mindre batteri på markedet. Prisen ligger på 80 kr. for et IMREN 18500 batteri u/knop. En god pris til et lækkert lille kvalitetsbatteri så du kan holde strømmen på din e-cigaret længe. Du kan købe det her på siden og du får det leveret med lynets hast. Bestil i dag. 

16 Andre produkter i samme kategori