Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Ultimo MG coil

Ultimo MG coil

Her ser du dine muligheder for valg af coil`s til din Joyetech Ultimo tank.

Læs mere...

Clapton 0,5
Ceramic 0,5
QCS 0,25

Online pris!

DKK 40.00

Lagerstatus: På lager

Joyetech MG Ultimo coils

 

MG Clapton:

Denne coil benytter sig af et stykke clapton tråd som varmelegeme. Med denne trådtype får du det bedste fra begge verdner, du får en rigtig dampkanon der kan producere store mængder damp, men stadigvæk bevare en helt igennem lækker og sprød smag! Tråden er konstrueret som en guitarstreng, så det er en tråd med en væsentlig tyndere tråd viklet udenom – på denne måde kan selve tråden også holde på væske og ikke kun vattet i coilen og derved producerer den mere damp og en mere fyldig smag. Denne coil fungerer bedst mellem 40-90watt.

 

MG Ceramic:

Denne coil er intet mindre end en regulær genistreg! Den gør brug af en lille keramisk ”blok” i stedet for kun at bruge vat. På grund af denne keramik vil du opleve en fuldstændig fantastisk smag der er helt usammenlignelig med alle andre coils du har prøvet. Pga. den føromtalte keramik er denne coil en smule længere om at suge væsken til sig, så når du har fyldt din tank op første gang, efter du har påmonteret denne coil, skal du sørge for at lade den stå med væske i sig i minimum 30 min.- derefter skal du starte med at bruge coilen på en lavere watt-indstilling en anbefalet og skrue ligeså stille op for dine watt. På denne måde ødelægger du ikke keramikken i coilen og den vil have en utrolig lang levetid. Denne coil fungerer bedst mellem 40-80watt.

 

MG QCS-0,25:

Her har vi med en lille smart coil at gøre. Den bruger en notch coil som varmelegeme og økologisk japansk vat som vægemateriale. Notch coilen er relativt stor i størrelse og har derved et ret stort overfladeområde – pga. den store overflade vil du opleve en lækker og fyldig smag. Det smarte i denne coil er, at du meget nemt bare kan skifte vattet i coilen i stedet for at skulle skifte hele coilen. Denne coil fungerer bedst mellem 60-80watt.

30 Andre produkter i samme kategori