Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

JVIC (Penguin ATOPACK Coil)

JVIC (Penguin ATOPACK Coil)

Joyetech JVIC Penguin coils - Her får du muligheden for at købe nye coils til din Penguin fra Joyetech – der er mulighed for at vælge imellem 0.6ohm coil eller 0.25ohm coil.

Læs mere...

0,25
0,6

Online pris!

DKK 30.00

Lagerstatus: På lager

Joyetech penguin coil`s data:

JVIC1 – 06ohm: Denne coil er til den helt almindelige damper, der gerne vil have bare en lille smule mere knald på dampen. Coilen er beregnet til MTL dampning(mund til lunge), så den er et strammere sug, der er mere velegnet til at dampe ”normalt” på. Pga. den relativt lave modstand (0.6ohm) er der stadig godt knald på dampmængden, selvom denne coil er beregnet til MTL dampning. Med denne coil kan du også tage små direkte sug, dog med et meget restriktivt sug. Smagen på disse coils er helt i top og hvis du går fra en af de ældre ecigaretter som f.eks. en EVOD tank, vil du for alvor opleve en kæmpe forskel både i smag og damp.

 

JVIC2 – 0.25ohm: Denne coil er beregnet til DL dampning(direkte til lunge), så den har et meget løst sug, der tillader at du kan trække dampen direkte i lungerne – på denne måde kan du lave store mængder damp, da du kan have meget mere damp i lungerne end du kan i bare din mund. Denne coil er ikke behagelig at dampe MTL på, da dampen bliver meget varm ved små sug. Denne type coils giver en rigtig ren smag af din e-væske og har en fornuftig levetid.

Pris pr. stk.

EC-ID: 02828-17-40031

EC-ID: 02828-17-40032

30 Andre produkter i samme kategori