Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Crown III mini coil - UWELL

placeholder-img
Anmod om at se produktsortiment (18+ år)

Crown 3 Mini Coils

Nye coils til din Crown 3 Mini subtank fra Uwell. Her har du mulighed for at købe nye coils til din Crown 3 Mini subtank, så der kan pustes nyt liv og smag i din subtank.

Prisen er for en pakke med 4 stk.

Læs mere...

Online pris!

DKK 120.00

Lagerstatus: På lager

Coils til din Crown 3 Mini kommer i 2 forskellige modstande; 1 på 0.25 ohm og 1 på 0.4 ohm.

Begge coils er bygget op som vertikale parallel coils. Det vil egentlig bare sige, at selve tråden coilen er viklet af står op i stedet for at ligge ned, derved suger du luften og dampen direkte igennem coilen og får på den måde en utrolig ren og vedvarende smag. Parallel delen betyder, at i stedet for at bruge et enkelt stykke wire til at vikle coilen af, har man brugt minimum 2 stykker tråd, der så ligger parallelt ved siden af hinanden når man vikler. På denne måde komme coilen lavere ned i ohm og du får mere smæk på både damp og smagen. Begge coils gør brug af økologisk vat, denne type vat er med til at bevare den rene smag og har en god holdbarhed.

0.25ohm coil: I denne coil er wiretypen SS316(rustfast tråd). Denne type tråd ligger en del lavere i modstand end andre typer tråd og har en væsentlig hurtigere ”ramp-up tid” – dette betyder at de varmer utroligt hurtigt op, nærmest ligeså hurtigt som du trykket på knappen. Denne coil kan lave nogle uhyggeligt store dampskyer, men stadig bevare den sprøde smag. Dette er coilen til dig der vejer de store skyer over smagen. Coilen er anbefalet at bruge imellem 80-90watt.

0.4ohm coil: I denne coil er wiretypen gjort af kanthal. Kanthal er den mest gængse type wire der bliver brugt i diverse andre coils. Denne wiretype er ikke ligeså ”aggressiv” som f.eks. SS316, da den varmer op lidt langsommere og blidere op. Derfor er den også god til diverse kage og dessert væsker, da den ikke ”brænder” væsken af fra starten. Selvom den ikke kan gøre brug af ligeså mange watt som 0.25ohm coilen, så er der stadig massere af smæk på dampen, men det er virkelig mht. smagen, at denne coil kommer til sit rette. Den smager bare helt igennem fantastisk, lige meget hvilken smag du smider heri. Coilen er anbefalet at bruge imellem 55-65watt.

EC-ID: 00219-18-16928

EC-ID: 00219-18-16927

30 Andre produkter i samme kategori