Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

ProCore Coil

ProCore Coil

JoyeTech ProCore ProC1 Coils

 

Nye coils til din JoyeTech Aries eller ProCore/ProCore Remix tank. Nu kan du få skiftet den brændte smag ud med en helt ny og frisk coil.

Prisen er pr. stk.

Læs mere...

0,4

Online pris!

DKK 35.00

Lagerstatus: På lager

ProC1 coils til din Aries eller ProCore/ProCore Remix tank. Denne coil kommer med en modstand på 0.4ohm, så der er tale om en subohm coil. Selve wiretypen i ProC1 coilen er almindelig kanthal tråd. Vægematerialet i coilen er lavet af økologisk japansk vat, da det har en utrolig god sugeevne og er fantastisk til at frembringe en ren og vedvarende smag. Disse coils fungerer mellem 40-80W – JoyeTech anbefaler selv, at de fungerer allerbedst mellem 55-65W.

Denne coil egner sin kun til DL dampning(direkte lungesug), da den er utroligt løs i suget og derved har et utroligt ”stort” og løst airflow. Hvis du bruger denne til MTL dampning(mund til lunge) vil du opleve en ubehageligt varm damp og du vil potentielt brænde din coil af meget hurtigt, da den ikke bliver brugt efter dens formål.

Husk altid at prime dine coils inden du monterer dem i din tank. Den nemmeste måde at prime disse coils på, er ved at væde samtlige væskeindtagshuller i coilen inden du monterer den i din tank. Giv hvert væskeindtagshuls adskillelige dråber af din e-væske og når du er sikker på, at alt vægematerialet er vædet helt igennem, kan du nu montere den i din tank. Påfyld din e-væske på tanken og lad den nu stå med væsken i sig, uden brug, i 10-15 min. På denne måde er du sikker på, at du ikke vil brænde din nye coil af ved første sug.

Holdbarheden på coils er svær at give en tidshorisont på, da det kommer an på hvor meget du bruger din e-cigaret og hvordan du har den indstillet i dine watt-indstilinger.

EC-ID: 00219-18-15838

30 Andre produkter i samme kategori