Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

PRO CL Coil

PRO CL Coil

JoyeTech ProCL 0.6ohm coils

 

Nye coils til din EGO One TFTA – nu kan du slippe af med den kedelige og brændte smag og igen få skiftet til en ny og frisk coil.

Læs mere...

0,6

Online pris!

DKK 35.00

Lagerstatus: På lager

Disse coils fra JoyeTech er beregnet til din EGO One TFTA. De har en modstand til 0.6ohm, det sikrer dig, at du får en god og behagelig mængde damp, men på trods af den relativt lave modstand, er denne coil beregnet til MTL sug – dog kan du sagtens benytte den til et restriktivt lungesug.

Coilens vægemateriale er gjort af økologisk japansk bomuldsvat – dette materiale er med til at give dig den reneste smag og en lang holdbarhed på dine coils.

Selve varmeleget i denne coil er lavet af SS316L(rustfast stål), denne tråd er med til at bidrage til den rene smag, da den har en utroligt hurtigt ramp-up tid, dvs. at den varmer op med det samme du trykker på knappen.

Når du skal skifte din coil til en ny, er det meget vigtigt at du får primet din nye coil, inden du monterer den. Dette gøres nemmest ved at gennemvæde vattet i coilen, inden du monterer den i tanken. Du skal bare dryppe 5-6 dråber af din e-væske på hvert af væskeindtagshullerne rundt om på coilen, når dette er gjort slutter du af med, at dryppe 5-8 dråber af din e-væske direkte ned i toppen af din coil, på denne måde er du sikker på, at din nye coil er helt gennemvædet.

30 Andre produkter i samme kategori