Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Atlantis BVC Coil 0,5 ohm

Aspire Atlantis BVC Coil 0,5 ohm

En Aspire Atlantis BVC Coil med 0,5 ohm kombinerer BVC (Bottom Vertical Coil) teknologien med en lav ohm værdi, hvilket giver et balanceret forhold mellem holdbarhed og dampmængde.

Bemærk: Prisen er pr. stk

Læs mere...

Online pris!

DKK 40.00

Lagerstatus: På lager

Fra Aspire får man altid gode, langtidsholdbare coils og Aspire Atlantis BVC Coil er ingen undtagelse. Denne sub ohm coil passer til Aspire Atlantis Sub Ohm Tank og er nem at montere.

Coilen er en Bottom Vertical Coil, hvilket betyder at den skal monteres i bagenden af den pågældende Aspire model. Desuden betyder BVC også, at varmetråden er placeret vertikalt i bunden, hvilket vil sikre en hurtigere opvarmning af e-væsken og derved mere damp, hvilket har gjort den til en foretrukket teknologi hos utallige brugere af Aspire produkter. BVC er en videreudvikling fra de tidligere BDC (Bottom Dual Coils), hvor en BVC har blot en enkelt lodret varmetråd, i stedet for to som det er tilfældet med en BDC. Derudover er en BVC også udviklet af Aspire til at have den længst mulige holdbarhed.

Dens lave ohm værdi på blot 0,5 ohm vil sikre en stor dampmængde og en fremragende smag. Det er vigtigt at vælge den rette Ohm på sin coil, i forhold til hvilke smagspræferencer man har, og en generel regel er, at jo lavere ohm værdi, jo mere damp og varme. En Aspire Atlantis BVC Coil med 0,5 ohm er altså en sub ohm, hvilket betyder at man er garanteret en stor dampmængde.

Ved valg er coil er det essentielt at få den rette balance mellem dampmængde og holdbarhedstid. Med BVC teknologien har Aspire sikret en god holdbarhedstid, samtidig med at den lave ohm værdi på 0,5 vil sikre en stor dampmængde. En kombination, der vil gøre denne coil til det rette valg for mange.

Denne coil kommer desuden med vægemateriale i økologisk bomuld, hvilket sikrer at der ikke kommer skadelige stoffer med i den damp som indåndes. Mange peger også på, at smagsoplevelsen bliver bedre med vægemateriale i økologisk bomuld, så dette er endnu en faktor som Aspire har taget højde for i udviklingen af denne coil.

30 Andre produkter i samme kategori