Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Kangertech OCC Coil

Kangertech OCC Coil

Med en Kangertech OCC Coil får man vægemateriale der er lavet i økologisk bomuld, hvilket sikrer den bedste sundhed i det, man indånder, men også har en positiv indflydelse på smagen.

Læs mere...

1,2

Online pris!

DKK 40.00

Lagerstatus: På lager

Benytter du Kangertech, så er denne coil specialdesignet til at være kompatibelt med netop din model.

Kangertech OCC Coil er en nyere coil model, hvor OCC står for Organic Cotton Coil. Dette betyder, at vægen er produceret af økologisk bomuld, hvilket på den ene side forhindrer at der kommer skadelige stoffer med i den damp, som du indånder, og på den anden side har det en positiv effekt på smagen: to fordele som de fleste utvivlsomt ville foretrække. En OCC coil er altså en garant for både sundheden og smagen, hvilket gør dem til stærkt anbefalelsesværdige.

Du kan vælge mellem to typer: 0,5 ohm eller 1,2 ohm. Hvad du vælger, vil give ganske forskellige resultater i forhold til den varme som udvindes i din e-cigaret. Dette har stor betydning for den endelige oplevelse, eftersom varmen påvirker smagen. Varmen afhænger både af batteriet, men også af ohm (modstand). Ohm er niveauet for elektrisk modstand, hvilket vil sige hvor frit elektriciteten kan løbe igennem. En generel tommelfingerregel er, at jo højere batterispænding man har, og jo lavere ohm, jo mere varme vil der blive produceret til fordampning.

En coil med 0,5 ohm vil altså producere mere damp og den vil ligeså være varmere at indånde. Man kalder denne type coil for sub ohm, da deres værdi er under 1,0 og derved er i den lavere ende af hvad der er tilgængeligt på markedet. En coil med 1,2 ohm vil derimod være til dig, som ønsker en mere moderat dampmængde, samtidig med at batteriet holder længere. En lavere ohm modstand vil nemlig skabe langt mere fyldig og voluminøs damp, men idet at strømmen løber hurtigere igennem, vil det selvsagt også medføre at batteriet drænes hurtigere. Hvad der foretrækkes, er altså en smagssag, som afhænger af den enkelte bruger.

30 Andre produkter i samme kategori