Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Kangertech Dual Coil

Tilbud

Kangertech Dual Coil

Vælg mellem fire forskellige ohm modstande til din Kangertech tank og du kan på denne måde opnå lige præcis den dampoplevelse der passer dig. Disse coils passer til adskillige Kangertech varianter. Prisen er pr. styk

Læs mere...

1,8
0,8
1,0

Online pris!

Tilbud -DKK 10.00

DKK 25.00

Normalpris DKK 35.00

Lagerstatus: På lager

Kangertech leverer som altid meget overbevisende produkter og disse coils er ingen undtagelse. Det er vigtigt at udskifte sine coils rimeligt hyppigt (omkring hver uge eller hver anden uge) for at sikre sig den bedste smag, og derfor er det vigtigt altid at have nogle reserver liggende klar, så man kan sikre sin oplevelse bedst muligt. Du vil opdage med disse coils at de er super nemme at montere i dit Kangertech produkt, så du får ingen problemer med udskiftningen.

 

Coilen passer til en bred vifte af Kangertechs modeller, så ejer du en af følgende, kan du bruge disse coils: EVOD Glass, EMOW, EVOD 2, Aerotank, Aerotank V2, Aerotank Mini, Aerotank Mega, T3D, Protank 3 og Protank 3 Mini.

 

Som navnet antyder har vi her at gøre med Dual Coils. Denne type coils leverer langt mere kraft end hvis man f.eks. sammenligner den med en Single Coil.

 

Du kan vælge mellem 4 forskellige ohm modstande: 0,8, 1,0, 1,5 og 1,8.

 

0,8 og 1,0 går under betegnelsen sub ohm coils og er for dig som ønsker fuld fart, kraft, fylde og volumen på din dampoplevelse. Deres lave ohm modstand medfører, at elektriciteten kan løbe nemmere igennem fra dit batteri, og dette giver masser af damp. Foretrækker du imponerende dampskyer, og er du en dedikeret cloud chaser, vil du sætte stor pris på hvad disse kan levere. Disse coils kræver dog en sub ohm tank (og et passende batteri hertil) så har du ikke sådan en, skal du vælge enten 1,5 ohm eller 1,8 ohm som minimum.

 

1,5 og 1,8 har lidt højere værdier, og går derved ikke under betegnelsen sub ohm coils. Du vil dog opleve, at selvom de levere en mere moderat mængde end de to sub ohm coils med 0,8 og 1,0, så er der stadig masser af kraft i disse to. Standardværdien for coils ligger omkring 2,5 ohm og det ses således heraf at både 1,5 og 1,8 er en del lavere end dette. Her vil du altså også få fart og voluminøse skyer, men er til dig, som måske synes at 0,8 og 1,0 er for voldsomt. 

30 Andre produkter i samme kategori