Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Ego-One Coil 1,0 ohm

Ego-One Coil 1,0 ohm

Denne coil vil, med sin 1,0 ohm, kunne levere en imponerende og fyldig dampmængde, uden at den er nær så kraftig som en sub ohm coil på under 1,0. Et godt valg til dig, der gerne vil have kraft, men synes at mange sub ohm coils er for voldsomme.

Læs mere...

Online pris!

DKK 30.00

Lagerstatus: På lager

Bruger du Joyetech EGo One modellen eller eGo One XL modellen, så er denne coil specialdesignet til at være kompatibel med netop dit produkt, og er skabt til at give dig den bedst mulige dampoplevelse.

Bemærk: Prisen er pr. stk

Med denne coil får du en modstand på 1,0 ohm. Ohm-modstanden er, som bekendt, det der definerer dampmængden, idet at jo lavere modstand der er, jo mere strøm vil der kunne løbe igennem e-cigaretten og jo mere varme vil der blive produceret til fordampning. Sammenligner man denne coil med Ego-One Coil 0,5 ohm, vil man altså her få en mere moderat dampmængde, uden at det i den grund er for lidt. En modstand på 1,0 ohm vil stadig give dig en massiv, fyldig og imponerende mængde damp, men vil måske ikke forbruge batteriet nær så hurtigt som en coil med 0,5 ohm vil. Det er altsammen et spørgsmål om temperament og smagspræferencer, og det kan tage tid og adskillige forsøg før at man finder sin favorit. Denne coil vil dog kunne give dig en god og solid mængde damp, der også har en god varme, uden at den behøver at ligge helt i den lavest ende i forhold til ohm modstand. De laveste modstande man kan få på markedet af coils er hvad der kaldes sub ohm coils, og det er en fællesbetegnelse for alle som er på en værdi under 1,0 - denne coil vil altså lige akkurat undslippe at være lige så voldsom som en sub ohm coil, men vil stadig levere en fyldig damp på imponerende vis.

Coilen er utroligt nem at skifte på din model, så man undgår besværligheder, og i stedet kan gå direkte i gang.

Bemærk dog, at det anbefales at vælge et batteri som passer til en eGo ONE coil, før at man kan få den bedste oplevelse af produktet.

30 Andre produkter i samme kategori