Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Atlantis BVC Coil 0,3 ohm

Aspire Atlantis BVC Coil 0,3 ohm

Denne coil fra Aspire med en ohm på blot 0,3, vil være til brugeren, som slet ikke kan få nok dampmængde og som er indehaver af et godt batteri.

Bemærk: Prisen er pr stk.

Læs mere...

Online pris!

DKK 40.00

Lagerstatus: På lager

Fra Aspire får man altid gode, langtidsholdbare coils og Aspire Atlantis BVC Coil er ingen undtagelse. Denne coil passer både til Atlantis og Atlantis V2, og er meget let at montere på disse modeller.

Sammenligner man denne coil med en Aspire Atlantis BVC Coil på både 0,5 og 1,0 ohm, så er det utvivlsomt denne coil som vil give den største, kraftigste og mest imponerende dampmængde. En ohm modstand på 1,0 vil stadig give meget damp, men mængden vil være mere moderat, hvorimod man allerede med en modstand på 0,5 vil opleve langt mere damp - men kan man ikke få nok damp, så er 0,3 det helt rette valg.  

Den lave ohm modstand, vil medføre, at elektriciteten fra batteriet kan løbe mere frit igennem, og derved vil der kunne blive produceret mere varme til fordampning - og derved mere damp til indånding. Det mest almindelige ohm-interval for ens coil i en elektronisk cigaret er mellem 2,4 og 2,8, og dette viser tydeligt at en Aspire Atlantis BVC Coil 0,3 ohm vil være en af de coils på markedet, som skaber den allerstørste dampmængde. Er man således brugeren der foretrækker store dampskyer, og ligeledes kan lide den lidt varmere damp, så vil en Aspire Atlantis BVC Coil 0,3 ohm falde i god jord.

Derudover benytter denne coil sig af BVC (Bottom Vertical Coil)-teknologien, hvilket betyder, at varmetråden er placeret lodret (vertikalt) i bunden. Dette sikrer en hurtig opvarmning, men er også udviklet af Aspire til at sikre den længst mulige holdbarhed. En BVC er en videreudvikling af de tidligere BDC (Bottom Dual Coil), og er et forsøg fra Aspire på at give den bedst mulige oplevelse med deres produkter.

En coil med en modstand på 0,3 ohm kræver et godt batteri, men er man indehaveren af dette, vil denne coil give en rigtig god oplevelse.

30 Andre produkter i samme kategori