Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Eleaf GS Air Coil

Eleaf GS Air Coil

Eleaf GS Air Coil er en coil som er specialdesignet til at fungere i ledtog med Eleaf GS Air. Eleaf GS Air er således den eneste e-cigaret model som denne coil er kompatibel til. Denne coil er af super fint kvalitet og støbning, samt den kan give en fremragende damp.

Læs mere...

1,5
0,75

Online pris!

DKK 25.00

Lagerstatus: På lager

Coilen har en modstand på 1,5 ohm +/- 0,1 ohm i usikkerhed. Det er således ikke en sub ohm coil, men derimod en ordinær coil som passer til Eleaf GS Airs profil og er specialudviklet til at give den bedst mulige dampoplevelse. Den fungerer bedst med et volt niveau på 3,5-5,5 og mellem 8 og 20 watt. Damper du under disse forudsætninger med denne coil vil den have en langt længere holdbarhed og en forbedret ydeevne på den lange bane.

Eleaf GS Air Coilen er en coil som har et ry for at give kraftig og stærk damp, hvilket er en af dens fornemmeste features. Derudover har coilen også en feature som lyder på at den er kompatibel med 20w batterier.

Eleaf GS Air coilen er ganske nem at montere på din Eleaf GS Air model og sker ved at du skruer basen af Eleaf GS Air som det første. Derefter kan du blot trække atomizer hovedet ud af Eleaf GS Air modellen og indsætte denne nye Eleaf GS Air Coil. Det er en idiotsikker proces som ikke kræver en doktorgrad og nærmest ikke kan gå i vasken. Hos os kan du få denne Eleaf GS Air Coil til en meget rimelig pris og i en pakke af 5.

 Værd at bemærke er dog at den angivne pris er prisen for en enkel coil.

EC-ID: 00219-17-05420

EC-ID: 00219-17-03539

30 Andre produkter i samme kategori