Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

KangerTech VOCC coil

KangerTech VOCC coil

En VOCC coil står får Vertical Organic Cotton Coil. Den kombinerer teknologien med lodret placerede varmetråde sammen med økologisk vægemateriale for at sikre dig en fremragende smagsoplevelse.

Læs mere...

1,5
1,8

Online pris!

DKK 35.00

Lagerstatus: På lager

Her kan du få den nye og forbedrede VOCC coil fra Kangertech, der på ingen måde er en undtagelse fra Kangertechs tradition for at levere overbevisende produkter af høj kvalitet.

 

Den passer i mange forskellige tanke fra Kangertech. Du kan derfor bruge den hvis du ejer en af følgende varianter: AeroTank, Aerotank Mini, Aerotank Mega, Protank 3, Mini protank 3, EVOD 2, T3D eller EVOD Glass.

 

VOCC står for Vertical Organic Cotton Coil. Betegnelsen “Vertikal” indikerer, at varmetråden er placeret lodret i coilen, hvilket vil resultere i en hurtigere opvarmning af e-væsken og giver på denne måde mere damp. Betegnelsen “Organic Cotton” indikerer at de er lavet af økologisk vægemateriale. Det kan altid anbefales at anskaffe sig coils, som indeholder økologisk materiale, da det vil sikre dig imod at indånde skadelige tilsætningsstoffer og du er derved garanteret den mest optimale sundhed når du bruger din elektroniske cigaret. Men ikke nok med det - flere peger på, at det økologiske materiale også gør smagen bedre, så når man har dette i overvejelse er det svært at finde på årsager til hvorfor man ikke skulle vælge denne type coils.

 

Du kan her vælge mellem to forskellige ohm modstande: 1,5 ohm eller 1,8 ohm. Hvad end du vælger, vil afhænge af din individuelle smag og temperament, men fælles for disse coils er, at de vil levere kraftfulde resultater uden dog at være helt så voldsomme som sub ohm coils. På denne måde dræner de også batteriet langsommere, end eksempelvis coils gør som har en ohm modstand under 1,0.

 

Bemærk, at det er vigtigt at vattet i coilen bliver vædet godt igennem inden den startes op for at sikre sig imod at få en brændt smag. Husk desuden at anskaffe et batteri som passer til den ohm modstand du har i din coil.

Prisen er pr. styk

30 Andre produkter i samme kategori