Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

KangerTech SOCC coil

KangerTech SOCC coil

SOCC coilen (Single Organic Cotton Coil) er en stor forbedring i forhold til KangerTechs tidligere versioner. Vægematerialet i økologisk vat vil sikre den bedste smag og give den bedste sundhed.

Læs mere...

1,8

Online pris!

DKK 25.00

Lagerstatus: På lager

Denne SOCC er endnu en fremragende coil i rækken af højkvalitets produkterne fra KangerTech.

 

Betegnelsen SOCC står for Single Organic Cotton Coil. Som navnet her antyder, består vægematerialet af 100% økologisk vat. Dette sikrer dig mod at indånde usunde tilsætningsstoffer, men har også andre fordele såsom bedre smag og et forbedret flow. Det er således en kraftig forbedring sammenlignet med de ældre Kangertech modeller, som brugte silica tråd som sit vægemateriale.

 

Denne coil passer i alle Kangertech tanke som bruger den “gamle” single coil, hvilket eksempelvis kunne være MT3 (EVOD), Protank 1 eller Protank 2.

 

Coilen har en ohm modstand på 1,8. Dette anses som en mellemvej mellem de mere kraftige sub ohm coils på under 1,0 ohm og standard coil værdien på omkring 2,5 ohm. Dette coil vil altså ligge i et mellempunkt, hvilket betyder at den vil falde i rigtigt mange menneskers smag. Denne coil er med andre ord et sikkert valg.

 

Hvad denne coil er mest kendt for er dog dens lange levetid. At have en lang holdbarhed giver en flydende og brugervenlig oplevelse, hvilket mange foretrækker - og på dette punkt er KangerTech mestre i at levere produkter som fungerer. Sammenligner man den f.eks. med andre single coils, er det tydeligt at denne holder længere. Normalt må man udskifte sine coils omkring hver uge eller hver anden uge, men flere anmeldere har påpeget at denne coil kan køre længere.

 

Man vil aldrig fortryde at have nogle ekstra coils liggende klar i skuffen til den dag man får brug for det. Dette vil sikre den bedste smag og er således en essentiel del af dampoplevelsen. Du vil også opleve, at disse coils er meget nemme at montere. Med dette aspekt i tankerne, samt den langt levetid, vil du helt sikkert ikke fortryde at anskaffe dig disse coils til din tank.

VIGTIGT: HUSK AT VÆDE VATTET I COILEN GODT IGENNEM INDEN OPSTART, ELLERS VIL DU FÅ BRÆNDT SAMG. PRISEN ER PR. STYK

30 Andre produkter i samme kategori