Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Triton Coil - Aspire

Triton Coil - Aspire

Triton Coil – Aspire fra Prodamp.dk er til de mere erfarne dampere. E-cigaretten giver enestående damp og gode smagsoplevelser.

Læs mere...

0,4
1,8
RTA

Online pris!

DKK 35.00

Lagerstatus: På lager

Triton coil fra Aspire er helt perfekt. Den giver masser af damp og virkelig god smag, derudover har du med Triton coil også mulighed for at vælge en hele 4 forskellige varianter af denne coil.

De to sub ohm coils på henholdsvis 0,3 og 0,4 ohm er bygget til Cloud Chasing og kan nemt klare e-væske med højt indhold af VG, så du virkelig kan sende kæmpe skyer. Er du mere til at dampe helt normalt, kan du desuden også vælge en Triton Coil på 1,8 ohm, som ikke er designet til at Cloud Chase, men derimod at være en alsidig og smag fremkaldende coil. Der er også mulighed for selv at bygge dine Coils til din Triton tank ved at du vælger RBA-basen. RBA-basen er perfekt til dig som godt kan lide at have en finger med i spillet og selv være med til at præge den coil du damper med. Dette får du nemlig mulighed for med dette sæt, således at du kan få en helt unik dampoplevelse som du selv har været med til at grundlægge. Det kræver at du ligger en smule tid og arbejde i det, men har du styr på dit håndværk kan det gøres hurtigt, og endda ende ud med at give dig en fremragende dampoplevelse.

 

Sub ohm coilsne fungerer bedst ved 25-30 watt og er perfekt til direct lung hits, hvorimod den normale 1,8 ohm coil har det bedst med et output på 10-13 watt og giver i modsætning til sub ohm coilsne et rigtigt godt mouth to lung hit. Det er op til dig at vurdere hvilken en coil du finder mest tiltalende, men uanset hvad er Aspire Triton Coil garant for en rigtig god kvalitet over hele linjen. Uanset hvilken en coil du vælger.

30 Andre produkter i samme kategori