Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

E-Grip Coil - Joyetech

E-Grip Coil - Joyetech

Denne coil passer med din Joyetech E-Grip, og har en modstand på 1,5 ohm, hvilket vil give dig en fremragende smag uden at den er nær så voldsom som de typiske sub ohm coils.

Læs mere...

Online pris!

DKK 30.00

Lagerstatus: På lager

En fremragende coil af høj kvalitet som passer til din Joyetech E-Grip. Bemærk dog, at den ikke passer i CL modellen, da der i denne skal bruges en eGo-One coil i stedet.

Bemærk: Dette er pris pr. stk

Det er altid en god idé at have ekstra coils liggende i reserve for at sikre sig den mest optimale oplevelse - skifter man dem ikke ofte nok, går det nemlig ud over smagen. Det anbefales, at man skifter sin coil ud enten en gang om ugen eller hver anden uge, og via dette kan man se, at det er klogt at have nogen klar til når en udskiftning nærmer sig. Der kan dog ikke sættes en præcis tidsramme, da det kommer an på hvor hyppigt den enkelte damper bruger sin e-cigaret, samt hvad man individuelt forventer af smagen. Heldigvis har Joyetech her leveret en fantastisk coil, som virkeligt leverer en god dampoplevelse til en overskuelig pris.

 

Coilen er nem at montere, således at du hurtigt kan fortsætte din dampoplevelse uden problemer, når tiden til en udskiftning nærmer sig. Den monteres i bunden af din Joyetech eGrip.

 

Du får her en ohm modstand på 1,5. Den generelle regel for coils og deres ohm modstand er, at en lav ohm modstand vil producere den største mængde damp. Dette skyldes, at jo lavere modstand der er, des mere frit kan elektriciteten løbe igennem, hvilket er det som skaber varmen til fordampning.

 

En ohm modstand på 1,5 vil ikke give en nær så voldsom dampmængde som eksempelvis sub ohm coils giver, men den vil heller ikke være nær så moderat som de coils, der er tættere på standardværdien omkring 2,5 ohm. Denne coil kunne således godt kaldes ‘den gyldne middelvej’, da den vil levere en dampmængde der hverken er for høj eller for lav - dog ligger den stadig i den kraftigere ende, så den vil stadig ikke være helt moderat. 

30 Andre produkter i samme kategori