Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Aspire Triton Mini Coil

Aspire Triton Mini Coil

Aspire Triton Mini coil

 

Med de nyeste coils til din Triton 2 Mini fra Aspire har du rigtigt mulighed for at finjustere din dampoplevelse, bare ved at skifte din coil.

Prisen er pr. stk.

Læs mere...

Kanthal
Clapton

Online pris!

DKK 35.00

Lagerstatus: På lager

Clapton Coil

Med clapton coilen fra Aspire får du dig en smagsoplevelse udover det sædvanlige, alene pga. af den wiretype der er brugt i coilen. Med clapton tråd får du nemlig noget mere smag, end ved en ”almindelig” trådtype som kanthal. En clapton tråd er lidt tykkere i diameter end almindelig tråd, så derfor skal du også bruge lidt flere watt til at varme din coil ordentligt op. Clapton coilen fra Aspire fungerer bedst imellem 13-18watt.

 

Kanthal Coil

Med den almindelige kanthaltråds coil fra Aspire får du mulighed for at få lidt mere gang i dampen, selvom du stadig benytter dig af MTL. Selvom det er en ganske almindelig kanthaltråd der er brugt i coilen, vil du stadig opnå en rigtig lækker smag. Du skal bruge lidt flere watt på denne coil, da den fungerer bedst mellem 15-20 watt. Coilen her er også en smule løsere i suget, så du vil kunne tage lidt større sug, end du er vant til fra den normale 1.8ohm BVC coil fra Aspire.

EC-ID: 00219-17-03542

30 Andre produkter i samme kategori