Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

Coil Master Kit

Coil Master Kit

Er du DIY typen der ønsker selv at konstruere din egen helt unikke dampoplevelse, så får du med dette Coil Master Kit muligheden for at lave dine helt egne coils der er tilpasset din personlige smag.

Læs mere...

Online pris!

DKK 99.00

Lagerstatus: På lager

Hvorfor tage sig til takke med alle de gængse og præfabrikerede coils som findes på markedet? Til trods for at de tilgængelige coils på markedet uden tvivl findes i en rig bredde af forskellige varianter, så vil mange brugere af elektroniske cigaretter kunne nyde utroligt godt af den fantastiske frihed og justerbarhed som et Coil Master Kit kan medføre. Med et Coil Master Kit får du muligheden for at konstruere dine helt egne coils således at de passer helt perfekt til dine specifikke og personlige behov. Hvad man foretrækker er forskelligt fra person til person, da der ikke er nogen af os som er ens – og heldigvis for det. Dette medfører også at hvis man ønsker den helt ideelle dampoplevelse, så er der store fordele i at kunne tage styringen selv og derved modellere sit helt eget udgangspunkt. Dette kan du gøre med et Coil Master Kit.

 

Gør det selv med et Coil Master Kit

 

Er du således DIY (Do It Yourself) typen der elsker at sidde og arbejde med tingene selv, er Coil Master Kit lige noget for dig. Er du i det hele taget blot almindeligt nysgerrig på hvorledes det vil fungere for dig at konstruere dine egne coils, så er prislejet på dette produkt i et så tilgængeligt leje, at der ikke findes nogen argumenter for ikke at prøve det af. Og du vil ikke blive skuffet.

 

Mærket er Coil Master, og produktet Coil Master Kit indeholder 1 Base, Top Covers og 5 Coiling Poles (1,0 mm, 1,5 mm, 2,0 mm, 2,5 mm og 3,0 mm). Produktet er letvægtigt og lavet i gode, holdbare materialer. Designet er derudover ganske veltænkt således at du får mange gode fordele

Med andre ord får du her det helt perfekt værktøj til selv at kunne konstruere dine egne coils – og endda til en billig pris.

30 Andre produkter i samme kategori