Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Coil Master

Coil Master

Denne Coil Master fra Kuro Concept gør det let og brugervenligt at skabe dine egne coils. Vælg mellem en CW-20 som kan lave en 2 mm coil, en CW-25 som kan lave en 2,5 mm coil og en CW-30 som kan lave en 3 mm coil.

Læs mere...

CW20
CW25
CW30

Online pris!

DKK 49.00

Lagerstatus: På lager

Ønsker du at kunne tilpasse dine coils til din helt egen personlige præference, så er Coil Master lige noget for dig. Dette er en autentisk såkaldt ”Kuro Koiler CW Winders” og er et fremragende produkt fra Kuro Concept. De giver dig mulighed for på ganske kort tid, og uden noget besvær, at kunne skabe den perfekte micro coil. Har du ikke prøvet at gøre dette før, får du ikke de store besværligheder. Coil Master’s veludførte design medfører, at du vil opleve en stor brugervenlighed og lettilgængelighed. Det er altså enormt let at gå til. Det er egentlig blot at indsætte Kanthal A1 tråden gennem hullet og dernæst dreje på den – lettere kan det ikke blive! Den har også en bekvemt og kompakt størrelse, som gør den let at transportere rundt uanset hvor man færdes.

 

 

Coil Master fås i tre typer

 

Som billedet antyder, kan du få den i tre typer af. Forskellen på modellerne er den diameterstørrelse på coilen, som den kan lave. En CW-20 kan lave en 2 mm coil, en CW-25 kan lave en 2,5 mm coil, og endelig kan en CW-30 lave en 3 mm coil. Vælg her den som du foretrækker, eller prøv alle tre, hvis du gerne vil prøve dig frem. Denne Coil Master er fantastisk fleksibel og kan bruges til mange forskellige typer af coils, såsom Twisted, Clapton og Prallel. Den passer til et mål (gauge) på mellem 20 og 28.

 

Med Coil Master får du altså en ultimativ frihed til at kunne omforme din egen dampoplevelse så den svarer til hvad du bedst kan lide. Selvom de mange coils på markedet giver en bred palet af valgmuligheder, så vil mange skrive under på at man får en større grad af fleksibilitet ved at lave dem selv. Der kan endda spares penge på længere sigt, hvilket også er en klar fordel der taler for at anskaffe sig en Coil Master.

28 Andre produkter i samme kategori