Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Clapton Coil

Clapton Coil

På grund af sin lighed med en guitarstring er disse coils opkald efter den berømte guitarist Eric Clapton.Deres unikke sammensætning giver en fantastisk smag.

Læs mere...

Online pris!

DKK 99.00

Lagerstatus: På lager

Pakken indeholder 5 stk Howing Clapton Coils.

 

En Clapton Coil er opkaldt efter den berømte guitarist Eric Clapton, og årsagen er til at få øje på - fordi den ligner en guitarstreng. Den har nemlig en helt bestemt form, der giver den nogle fordele, som er svære at se bort fra. Blandt andet det, at den giver en fremragende smag, fordi at der er et større overfladeareal. Dette større overfladeareal betyder, at overfladen, hvorpå at e-væsken kan berøre og blive fordampet på, simpelthen er større. En ganske simpel ide med en meget stor effekt på smagen, effektiviteten - og ultimativt set oplevelsen.

 

Dens form er ganske distinkt: en tynd længde tråd er viklet omkring en tykkere trådkerne, og dernæst er denne kombinerede Clapton tråd viklet til en rulle. Denne sammensætning giver en unik konstruktion i forhold til modstanden.

 

Disse Clapton Coils har en ohm modstand på 0,6 ohm. Den erfarne damper ser straks, at vi her har at gøre med sub ohm dampning, da ohm værdien er under 1,0. Den lave værdi i forhold til ohm medfører, at elektriciteten kan drive lettere igennem, hvilket skaber mere varme til fordampning. Det endelige resultat heraf for dig er, at du vil opleve varmere damp at indånde - samt mere af den. Denne kraft, fylde og volume er en kombination som for mange har gjort sub ohm dampning til den mest foretrukne form for brug af e-cigaretter. Det er til dem som gerne vil have fuld fart på deres oplevelse og som ikke kan få nok af at producere store og imponerende skyer med enormt voluminøsitet.

 

Produktet her er også inklusive økologisk (organisk) bomuld. At den er økologisk er der mildest talt kun fordele i - man slipper for usunde tilsætningsstoffer, som man typisk ikke har lyst til at indånde. Men udover at det økologiske materiale sikrer den sundeste indånding, så har en også en særdeles god indflydelse på smagen. Alt i alt skal man lede langt efter årsager til ikke at vælge det økologiske materiale til sine coils.

28 Andre produkter i samme kategori