Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

kontakt-prodamp

Twisted Coil

Twisted Coil

Denne coil består af to kanthaltråde som er viklet rundt om hinanden i en spiral. Dette medfører, at der opstår langt flere vinkler, og et godt overfladeareal, hvilket vil skabe en fremragende smag.

Læs mere...

Online pris!

DKK 99.00

Lagerstatus: På lager

Pakken indeholder hele 5 stk Twisted Coils fra Howing.

 

En Twisted Coil minder lidt om Parallel Coils, idet at modstandstråden fordobles. Forskellen ligger dog i, at hvor man ved Parallel Coils kører to tråde parallelt, snurrer man de to tråde rundt ved en Twisted Coil, således at de tilsammen udgør en enkelt. Den konstruktion, hvor de to tråder roterer om hinanden i en spiral, giver den et fantastisk og fremragende overfladeareal, hvilket netop er nøglen til at forstå magien ved disse coils. Den specielle spiralform medfører at der kommer mange forskellige vinkler, hvori at e-væsken kan være i kontakt. Brugernes dom er der således ingen tvivl om: denne særegne måde at lave en coil på, resulterer simpelthen i en bedre smag i den damp, som indåndes.

 

Man kan lave sine egne Twisted Coils ved f.eks. at bruge en boremaskine til at køre de to tråde sammen i en spiral. Men hvorfor alt besværet? Her kan du få dem lavet fra fabrikken og er således sikker på at de er godkendt fra professionel hånd. Desuden får du et mere stringent og ensartet resultat. Når man betragter den billige pris, har man endnu en god grund til at købe dem færdiglavede i stedet for at skulle bruge alt for meget tid og besvær på at lave dem selv.

 

Ohm modstanden er ganske lav: blot på 0,4 ohm. Heraf ses det, at vi har at gøre med sub ohm dampning. Dette er bekendt indenfor de forskellige kredse af dampere at være den foretrukne type coil til den, som foretrækker fuld fart, god varme og masser af volumen på sin dampoplevelse. Elsker du således at puste store, imponerende skyer? I så fald er en ohm modstand som denne på helt ned til 0,4 ohm helt sikkert værd at opleve.

 

Coilen er lavet af to stykker kanthaltråd, og er inklusive 10 stykker økologisk bomuld.

30 Andre produkter i samme kategori