Kurv  

Ingen varer

DKK 0.00 Forsendelse
DKK 0.00 Moms
DKK 0.00 I alt

Priserne er inklusiv moms

Til betaling

Coil 0,4 Ohm

Coil 0,4 Ohm

Mangler du en ekstra sub ohm coil til din e-cigaret, kan du her købe dem stykvis til en billig pris. Den lave ohm modstand på blot 0,4 vil resultere i fyldige dampskyer med en fremragende smag.

Læs mere...

Online pris!

DKK 10.00

Lagerstatus: På lager

Mangler du en coil til din sub ohm dampning? Så kan du hurtigt og nemt anskaffe dig en her for en billig pris.

 

Prisen er pr stk og giver en 22 AWG coil, kanthal A1, med en ohm modstand på 0,4 ohm.

 

Den lave ohm modstand vil give masser af kraft, stor volumen og en fremragende smag. Med sin lave ohm på blot 0,4 har vi her at gøre med en coil der er god til sub ohm dampning (sub ohm coils er en kategori, som alle coils med en ohm modstand under 1,0 vil klassificere sig indenfor). Den lave ohm modstand betyder kort fortalt, at elektriciteten kan drive mere frit igennem din e-cigaret, hvilket skaber mere varme. Dette resulterer i varmere damp til indånding, men i særdeleshed også mere af den. Er man således den der foretrækker at læne sig tilbage og puste store, voluminøse og imponerende dampskyer, der i al sin pragt driver rundt i lokalet, så er denne type coil bestemt at foretrække.

 

Denne coil vil således være et solidt valg til den entusiastiske cloud chaser der ikke er så meget til den moderate mængde damp, og som ikke nødvendigvis sigter efter at batteriet skal kunne holde sig længst muligt. En lavere ohm modstand vil nemlig dræne batteriet hurtigere i kraft af at den leder elektriciteten mere effektivt igennem - det er dog dette der skaber de solide mængder damp, som rigtigt mange brugere af e-cigaretter sværger til. Dette har med tiden gjort sub ohm coils til favoritter blandt mange.

28 Andre produkter i samme kategori